Koska edellisessä postauksessa nähtiin musta-harmaa farkkumekkoni korkokenkien kaverina juhlafiiliksissä, ajattelin, että esittelen heti perään kuinka sama vaate toimii mahtavasti myös arkisesti versioituna. Mekko passaa mielestäni ihan hurjan hyvin yhteen myös tuon mun bannerin roisketyylin kanssa. Pitää siis varmaan alkaa pukeutumaan vain ja ainoastaan tähän kolttuun, jotta mätsäisin mahdollisimman saumattomasti ulkoasuni kanssa. :D

140110B

Rakastan mekkoa todella kovasti ja ehdin himoita sitä viikotolkulla ennen kuin vihdoin alehinnalla sen itselleni tilasin. Yksi kammottava vika siinä kuitenkin on, nimittäin jenkkakahvaikkunat. Kyllä, luitte oikein. Siis ihan reilun kokoiset aukot sivuilla, jotta kylkiläskit voisivat iloisesti kurkkia ulkomaailmaan. Paitsi että mä en todellakaan suo omille vararenkailleni raikkasta ulkoilmasta nauttimisen iloa. Ei mulla nyt herran jestas tulisi mieleenkään esiintyä tossa koltussa ilman, että vetäisin päälle jonkun sivustakatsojien mielenrauhaa suojelevan peitteen. Tai kenties harkita voisi myös sitä, että pukee alle riittävän timmin mustan topin, mutta sekin on hieman siinä rajoilla. Pistetään joskus kokeiluun. Mutta onneksi mun lempparityyliin kuuluukin aina joku lainapeite asun päällimmäisenä kerroksena.

Dp farkkumekko

Kuten tuosta DP:n kuvasta näkyy, niin mikäs siinä on kylkiä tuuletellessa, kun kroppa ja mekko on kokoa 6 tai 8, mutta kylkien sileydestä ja jäntevyydestä huolimatta mekko olisi mun mielestä paremman näköinen ilman noita reikiä. Mietin vaan, että mitä ihmettä tuon koltun suunnittelijalla on pyörinyt mielessä? Dorothy Perkinsin vaatteita on kuitenkin saatavissa kokoon UK 22 saakka ja mä voisin epäillä, että ihan hirveen moni meistä tuota mallimimmiä isompi kokoisista naisista ei ehkä kauheen innolla ole esittelemässä paljaita kylkiään. Korjatkaa ihmeessä jos olen väärässä. Toki löytyy niitä joilla on isommasta kokonumerosta huolimatta kropassa silavan sijasta timmejä lihaksia ja heiltä varmaan löytyykin riitävästi itseluottamusta tuuletusaukkoihin, mutta ai että mä toivoisin, että tuossa mekkoihanuudessa ei olis tuohon tapaan säästelty kankaassa.

Mutta 12  puntaa (vai oliko se 14) oli mielestäni ihan ok hinta säästeliäästä kankaan käytöstä huolimatta.  Joissain suhteissa on vaan tehtävä pieniä kompromisseja, jos tahtoo palavasti olla yhdessä. Täytyy vaan toivoa, ettei missään kekkereissä tuu niin hiki, että tulis himotusta riisua mekon päälle kasattuja vaatekerroksia. :D

Kommentit (22)

Annap.
1/22 | 

Hankin just Elloksen alesta topin, jossa on käsiaukot vyötärölle asti. Muistuma keskiaikaisesta helvetinikkuna-mekosta, vai... Muuten en olisi halvasta hinnasta huolimatta ostanut, mutta löysään toppiin kuuluu kiinteä alustoppi, joka blokkaa näkymän. Ihan mahtava vaate, tarpeeksi lämmin näin talvellakin neuletakin alla. Sun mekko on kyllä sen verran piukan muotoinen, etten itse varmaankaan lähtisi mitään ekstraa alle tunkemaan.

Veera

Itse asiassa kyllä tonne ihan siististi mahtuu sellanen ihan ihon myötäinen perustoppi alle. mut se on eri asia et saako sillä kuitenkaan verhottua kylkiä riittävän slimmin näköisiksi. :p

2/22 | 

Tosi ihana mekko! Tuo kuviointi on vielä tosi hyvä koska se menee kelle tahansa. Kiva blogi muuten ;) keep on blogging!

3/22 | 

Tykkään kovasti mustavalkoroiskeprintistä (jota näkyykin kaikkialla jatkuavsti enemmän), mekko näyttää päälläsi tosi hyvältä! Kylkien vilauttelu ei kyllä multakaan luonnistuisi...

Veera

noita roiskeita tosiaan on aika paljon näkynyt, mutta harvat versiot ovat omaa silmääni miellyttäneet. Tämän mekon myötä kuitenkin lakoi tehdä mieli lisää samaa kuviota.

4/22 | 

Ha haa, mä oon kokoa 6-8, ja kyllä jennkat täältäkin löytyy enkä viitsisi niitä näytille laittaa! Mutta muutoin kiva mekko ja hyvältä näyttää. Ja tosi kiva blogi, casta löysin. Tykkään sun tyylistä!

5/22 | 

Hei, pitää heti perään kommentoida, että toi neuletakki on aivan mahtava. Siis sekin. Mistähän se mahtoikaan olla peräisin? Ja kylkiaukot on kieltämättä käsittämättömät. Ehkä epäimartelevin leikkaus ikinä. Suunnittelijalla on varmaan iskeny ärsyyntyminen tavallisenmalliseen mekkoon ja ideoitten puutteessa se on tehnyt siitä erilaisen noilla omaperäisillä tuuletusaukoilla (ainakaan monet muut ei ole harrastaneet samaa, sattuneesta syystä).

Maddaleena
6/22 | 

Mulla on täällä yksi sellainen Italiasta tuotu ohut musta pitkä tuubitoppi. Laitanko sen sinulle?

7/22 | 

Tää jenkkakahvojen tuuletusikkuna-juttus taas muistutti miks luen blogias, oot hillittömän hauska, etkä poraa muutamasta takapuolen lisäsentistä :D (toisinkuin kokoa 32/34 olevat nuoret naiset..)

Veera

Eipä niistä lisäsenteistä auta tässä tilanteessa enää paljon porata. Sais olla muuten joka päivä itkeskelemässä. :D

8/22 | 

Voi kyllä, eräs entinen kaverini, joka on reilusti tuota mallia isompikokoisempi, käyttäis tuota mekkoa :D Kerran oli kämpillemme jääny bileiden jälkeen tuon tyylinen musta toppi, missä oli kans kylkiaukot sivuilla... No tämä kaveri sit sano et se on hänen ja aattelin et voi herran jestas jos meinaat tuota käyttää... Kaverilla on ihan normaalikokoiset jalat, mutta maha pullottaa ku viimesillään raskaana olevan naisen maha ja tää tyyppi kehtaa käyttää pari kokoa liian pieniä pikkutoppeja päällä! No tietäähän sen miten siinä käy, varsinki jos hän sattuu oleen vähän päissään -> toppi rullautuu ylös ja sitä kuljetaan maha paljaana... huh huh :D

9/22 | 

MoiHei!Sellasta kyselisin että onko sulle jo tullut ekat numerot Harpers Bazaaria ja Marie Clarea? Itsekkin silloin joulukuussa sorruin tilaamaan kun kerroit siitä mahtavasta tarjouksesta:D

Veera

Just kuule tänään pamahti molemmat lehdet postiluukusta! Että eiköhän ne oo pian sullakin. :)

10/22 | 

Hei, mahtavat sääret sulla! (Toivottavasti kommentti ei tunnu esineellistävältä.) Kiinnostaisi mistä olet löytänyt nuo kivannäköiset paksuhkot sukkahousut tässä (ja edellisessä?) postauksessa?

Veera

Haha! Kyllä mun sääriä saa esineellistää. :D Sukkiset on ihan perus 40den kamaa joita löytyy lähes jokaisesta naistenvaateliikkeestä. Itse hankkinut noita ainakin Lindexistä ja H&M:sta. Sinne vaan tutkimaan tarjontaa.

12/22 | 

Millaiset DP:n koot ovat? Haaveilen tilaavani sieltä mekon, mutta en uskalla, koska en ole varma koosta. Minkä kokoisia vaatteita itse olet sieltä tilannut? Esim. minkä kokoinen tuo mekko sulla on?

Veera

Tuo on mun ainoa DP:n vaate ja se on kokoa 16 ja se on mulle just hyvä. Käytän pääasiassa koon 44 (yläosa jopa 46) vaatteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat