Ei mennyt kenkähommat huomisia häitä ajatellen ihan putkeen ja täydellisesti itseä miellyttäneet jalkineet jäi lopulta löytymättä. Valitsin sitten loppujen lopuksi Andiamosta löytyneet kengät jotka sopivat kyllä todella kauniisti yhteen mekkoni kanssa, mutta eivät noin niin kuin yleisellä tasolla ole lainkaan oman oloiset.

haakenka

Koska harmaa pitsimekkoni on jo tyyliltään hyvin klassinen ja hillitty, olisin halunnut vastapainoksi modernit, seksikkäät ja sähäkän väriset superkorot, mutta metsästysaika loppui kesken. Nyt siis juhlatyylini on päästä varpaisiin asti sievä, hillitty ja  perinteinen. Adjektiiveja joissa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta tuntuvat yhdistelmänä ehkä hieman vierailta.

Hieman vaan harmittaa, että kyseessä on kesän ainoat isot juhlat ja mulla ei ole hyvä olo asustani. Tykkään mekosta todella kovasti, mutta kaikki asustehommat onkin sitten ihan pyllyllään. Mulla ei ole mitään sopivaa tukkakoristetta, kengät on kompromissit, laukkuasiakin on tätä kirjoittaessa vielä auki enkä omista mitään kolttuun sopivaa lämmikettä.

Myönnetään, että mä otan tän asia nyt ehkä vähän turhan raskaasti. Eiköhän asia korjaannu viimeistään siinä vaiheessa, kun boolipönikät kannetaan paikalle ja kumoaa pari lohtumukia huiviin. (nyt mä kuulostan suruuni juovalta juopolta :D ) Mutta siihen saakka on kärvisteltävä asussa johon ei ole tyytyväinen. En tykkää. En tiedä haluanko esitellä ahdistusta aiheuttavaa vaatetusta täällä yhtään tarkemmin. Toivotaan, että vuorokaudessa tapahtuu vielä joku ihme ja kaappieni kätköistä löytyy jotakin mikä pelastaa kaiken. (realistisempaa olisi varmaan toivoa täysosumaa lotossa.)

Nim. Masentunut häävieras

Kommentit (21)

Veera
22/21 | 

Hei, olitko sä tänään Isossa Karhussa Porissa? Jos et ollut niin sulla on kaksoisolento :-)

Veera
24/21 | 

ööö.. tuota vaikuttaa aika skitsorfeeniselta nyt nuo kommentit. Siis kyllä olin aamulla klo 10 Isossa Karhussa Mutta kuka tuossa yllä jo vastasi minun puolestani? Ja miksi sekä kysyjän, että vastaajan nimimerkki on Veera?

Jonna
25/21 | 

Jei, löysit kengät ja noi on nätit! :)

Veera
26/21 | 

joo, on ne nätit, mut ei sitä mitä etsin. Mut koitan nyt vaan sopeutua. :)

L
27/21 | 

Höh. Nyt palautat nuo varhaiskeski-ikäisten perheenäitien ja kilttien ylioppilastyttöjen hirvitykset. Mikset voi yhdistää harmaaseen mekkoon jotain mustia sähäköitä korkkareita joita sulla on kaapit täynnä? Tai punaisia? Sitten löytyisi ehkä helpommin myös sopiva laukku ja hiuskoristekin. Ja näyttäisit tyylikkäältä ja ennen kaikkea itseltäsi.

Nuo kengät ei ole yhtään sinun tyyliset. Et käyttäisi niitä enää koskaan uudelleen jo senkään takia, että niistä jäisi tällä käyttökerralla karvas maku suuhun. Ei siihen auta edes suojakänni. (Been there.)

Tarkoitus ei ole olla ilkeä vaan järkevä. Kompromissi vaatekaapissa ei kannata.

Beatrix
28/21 | 

Olen täysin samaa mieltä. Viet nuo takaisin kauppaan asap ja valitset asusteet sen mukaan, mistä itse tykkäät. Lempparikengät ja -laukku? Jos itse tykkäät asustasi se näyttää ihan varmasti hyvältä myös muiden silmissä :)

Veera
29/21 | 

mulla on aikomus vielä testata omankin kaapin vaihtoehdot kertaalleen, mutta jotenkin mustat tuntuu nyt ihan hirveän tunkkaiselta tuon mekon kaveriksi. :P

Veera
30/21 | 

mä yhdyn tohon kiltit yo-tytöt, mutta varhaiskeski-ikäistä perheenäitä mä en noissa silti nää. :D

mulla ei ole puanisia kenkiä joissa olisi oikea valööri ton mekon kaveriksi. Ja mustat umpinaiset kengät vaan on tuon koltun kanssa liian raskaat.

Huba
31/21 | 

Yhdyn edelliseen kommentoijaan ja kehoitan sukeltamaan omaan kenkäkaappiisi. Miten esim ne violetit Bianco-avokkaat? Tai 13.5. postauksessasi olevat huiman korkeat peeptoe-nilkkurit? Eiks siinä olsi särmää kesähäihin (vai mihin olitkaan menossa)?

Veera
32/21 | 

ne violetit bianco avokaat on ihan liian raskaat tuon mekon kaveriksi. Kokeiltu on.

33/21 | 

Hyvä Masentunut häävieras! Näytät varmasti hyvältä asussa kuin asussa, joten kamppeet niskaan ja boolikulhon kimppuun. Niin ja kuvaa asusta tänne.:)

Nimim. Magnus4EWA

Veera
34/21 | 

kiitos lohdun sanoista. Mangnustin ajatteleminen sai minut heti paremmalle tuulelle. :D

35/21 | 

Tähän on olemassa sopiva ilmaisu; On vaikeaa olla nainen. :( Mielestäni korot sopivat hyvin asuusi! :) Ja onhan sulla lohtuna booli ;>

Miranda
36/21 | 

Johas on...hmm...sievät kengät. Mikään ei ole niin kamalaa kuin kompromissiasu, jossa olo on kaukana siitä, mitä se olisi täydellisten kamppeiden kera. Toivottavasti löydät kaapistasi täydelliset asusteet / totut niihin mitä olet ajatelut / booli auttaa. Hauskaa juhlaa!

37/21 | 

Hei tämä ei nyt liity postaukseen mitenkään, mutta saitko sä sähköpostini siitä laukusta mistä oli puhetta?

Mukavia häitä vaikka tiedän miten kamalaa on jos joutuu menemään juhliin asussa jossa ei viihdy tai josta ei ole ihan varma. Onneksi drinksut auttaa!

Veera
38/21 | 

oo, mäpäs menen katsomaan mun postilootasta!

emi
39/21 | 

ensinnakin; i feel you. on tullu oltua samassa tilanteessa joskus ja se on AIVAN KAMALA. (1st world problems, anyone?)

pakko silti kylla yhtya monen muun mielipiteeseen etta noi ei kylla oo yhtaan sun nakoset... pakko on loytya omasta kaapista ainakin 5 kertaa paremmat. katoin sun kaikki kenka-merkinnat lapi (tiesitko etta niita on 11 sivua... :D) ja ekana nyt ainakin pomppas naa violetit http://tyyliametsastamassa.indiedays.com/2010/05/06/siskopuolet/

eteen.. etko sa jotain violettia etsinytkin?

emi
40/21 | 

aijoo huomasin etta kokeiltu on jo... mutta KOKEILE UUSIKS! :) ja kaikki muut korkkarit myos, kylla sielta jotain loytyy.

42/21 | 

Saisko kuvan kokonaisuudesta, johon päädyit?

Tuo mekko varsinkin ois kiva nähdä kokonaisuudessaan :)

Tack.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat