Kolme viikkoa kenkähaastetta jo takana enkä ole ehtinyt käyttää vielä mitään syksyyn kuuluvia bikereita tai maihareitani. Muutenkin kaapit on vielä ihan pullollaan kaikkia rakkaimpia kenkiä, jotka odottavat oikeaa hetkeä tulla käytetyiksi. Kaikista lemppareimpia kenkiä kuten punaisia Martenseja, leopardi Vanseja, kuluneimpia bikereita ja monia muita jotenkin tuntuu säästelevän ikään kuin pahan päivän varalle. Mutta eiköhän niitä "pahoja" päiviä tässä ala pikku hiljaa tulla, kun kuura kunnolla verhoaa maat. Kuluneella viikolla pystyi kuitenkin vielä käyttämään muutamat kesäiset pikkukengät.

kenkaviikko3_kollaasi1

Maanantai oli oikeastaan vähän sellainen ns. paha päivä. Teki vaan mieli mukavuuspukeutua kuvauskeikalle lähtiessä, enkä jaksanut vaivata päätäni kenkätaktikoinnilla, joten kiskoin suosiolla jalkaan ihanat, mahtavat ja mukavat Vans -tennarit seeprakuosilla (saatu).

Kultakimalteiset RAS -tohvelit olin jo suunnitellut antavani äidille, mutta otin niistä toki ensin hyödyn irti ja käytin niitä yhden päivän vielä ennen kuin pistin ne postilla eteenpäin. Kaverikseen keijupölykengät saivat viidakkokuosiset "pyjamahousut". Harmi ettei tullut otettua asukuvia, asu oli minun mittapuullani melko villi.

Keskiviikkona kipittelin lantio keinahdellen oransseissa Tiger of Swedenin korkkareissa, jotka ehdin huutaa itselleni huuto.netistä juuri ennen haasteen alkua. Kengille tuli postikuluineen hintaa n. 20 €, joten väittäisin aika hyväksi löydöksi etenkin, kun kenkien lesti osoittautui todella mukavaksi ja niillä jaksoi hyvin kipittää kaupungilla. Yhdistin korot ihan vain arkisesti farkkuihin ja neuleeseen ja totesin, että täytyy alkaa useamminkin upgreidaamaan tuollaisia perusasuja korkkareilla, niin kivasti ne loivat jotenkin laittautuneemman fiiliksen. Voisin siis hieman useammin valita ulkonäön mukavuuden sijaan.

Torstaina suuntasin töihin märän lumen putoillessa taivaalta, joten piti unohtaa balleriinat, korkkarit ja muut onnettomat lipareet joissa varpaat olisivat huutaneet armoa jo ensi askelilla. Kaapin perältä löytyi sinne jo muutamaksi vuodeksi unohdetut keinonahkaiset saappaat joita en ole materiaalistaan huolimatta raskinut heittää menemään, vaikka nykyään tuollaiset muovikammotukset jätänkin kauppaan. Saappaat on ostettu seitsemän vuoden takaiselta Nizzan-reissulta ja olivat aikoinaan oikein suursuosikkini. Ehkäpä nyt annan tänä talvena kengille vielä käyttöaikaa märkinä loskapäivinä. Mieluummin uitan rapakoissa halpoja keinonahkakenkiä kuin nykyisiä suosikkikenkiäni.

kenkaviikko3_kollaasi2

Viikkoon mahtui myös toinen keinonahkainen pari menneisyydestä. Myös nuo Dinskon punaiset Mary Janet ovat lähemmäs kymmenen vuotta vanhat, mutta jääneet viime vuosina jo aika lailla käyttämättä. Mutta onhan ne kyllä söpöt.

Lauantaiksi olin varannut tänne Helsingin reissulle Vagabondin korkonilkkurit jotka löysin kenkäloota pinosta etsiessäni ihan toisia mustia nilkkureita. Tykästyin kovasti. Jalat jaksoivat hienosti päivän shoppailukierrokset mukulakivikaduilla.

Tänäänkin oli Vagabond -päivä, sillä mekkoasuni sai jalkineikseen Iinan luona varmaan vuoden ajan tallessa olleet Volt -nilkkurini. Mulla on täällä Iinan luona yksi kangaskassi johon mä aina jätän kamppeitani säilytykseen seuraavia visiittejä varten. Siellä on varasukkikset, varalääkkeet, pyjama ym ja siellä on myös ollut nuo kengät. Nyt ne pääsivät pitkästä aikaa käyttöön. Ja niiden kohdalla kävi samoin kuin monien kenkien kanssa nyt haasteen aikana: ihmettelin, että miten en ole näitäkään tajunnut käyttää enemmän!

Muutenkin oon ihan innoissani, kun on tullut käytettyjä korkoja enemmän kuin normaalisti.

Muistattehan muuten osallistua kenkähaasteen kilpailuun ensi perjantaihin mennessä. Voittajalle luvassa mitäs muutakaan kuin kengät!!

-postauksen linkit: yhteistyössä Spartoo-

Kommentit (1)

2/1 | 

Tiistain kengät + asu olisi pitänyt kyllä nähdä! Kuvassa vilahtava lahje on sen verran villi että koko asun näkeminen olisi ollut mahtavaa! :D Hyvä tekniikka ottaa kaikista kengistä ilo irti ennen eteenpäin laittoa, parantaa mahdollisuuksia huomattavasti.

hannamaria

http://hannamariav.blogspot.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat