Kuten olette huomanneet, niin mä olen viime aikoina ollut entiseen mustaan pukeutumiseeni verrattuna melko kokeilevalla mielellä ja mun päällä onkin nähty joitakin ihan uudenlaisia juttuja. Esimerkkeinä mainittakoon valkoiset paidat, vihreät housut, leopardikuosi jne. Tänään ajattelin sitten taas kokeilla jotain ihan muuta.

Että mites mulle passais tällainen kiva ja vatsamakkaroille armelias ruututunika? En ole oikeastaan ikinä käyttänyt ruutukuosia, joten aattelin että olis kiva opetella. Ja noi hihat on hirmu kivat, kun niihin mahtuis vähän nykyistä isommatkin allit.

Ja ehkä jotkut tollaset fiksut ja siistit aikuishousutkin olis hyvä löytyä kaapista. Eikös sitä sanota, että paksuja reisiä kannattais tasapainottaa pitämällä lahje suorana alas saakka.

Ja kuinka moni tässä nyt kuvan nähdessään mietti mun seonneen lopullisesti? Toivottavasti aika moni. Sillä jos tää oikeesti onnitsui muka hämäämään teistä jotakuta, niin ei ole kyllä lukenut tätä blogia vielä kovin kauaa. :D

Mutta on tässä sen verran totuuden siementä, että kyllä mä tänään esiinnyin kyseiset kuteet päällä n. 15 hengelle reilun tunnin ajan. Mutta syy tälle +10 kg ja 10 vuotta kauheus-asulle selviää tuonnempana kunhan ehdin kirjoittamaan pidemmän postauksen muutamin lisäkuvin.

Hirveen kivasti noi vaatteet saa mut näyttämään sekä lyhyemmältä, että leveämmältä. Ja tosiaan vielä vuosia vanhemmaltakin. Ja tämän päivän tapauksessa se tarkoittaa sitä, että onnistuin tavoitteessani paremmin kuin hyvin.  :D

Kommentit (25)

elaine
26/25 | 

Huh, mä nimittäin kuvasta aattelin, että ei kauhee!! Sä oot nuori etkä mikään täti, mikä sulle on tullu??? Mietin sitä paljettihametta joka oli vähän aikaa sitten sun kuvissa :D Ett pikkasen eri maata noi sun vaatteet..

Huh, onneks oli vaan joku muu juttu ;DD

27/25 | 

Olikos tässä Pirjo-Riitan nuorempi ja trendikkäämpi pikkusisko Marja-Terttu kyseessä? ;)

Irene
30/25 | 

hihhii olis käynyt hyvin aprillipilasta!! nimittäin mäkin ensikatsomalla vähän peljästyin.. ;)

misskittycat
32/25 | 

Minusta näytät yllättävän raikkaalta ja söpöltä, et yhtään vanhemmalta kuin olet! Tosin kaukana normaali tyylistäsi ja persoonasta...

arjamaaria
33/25 | 

Mä tiän että tää on kauheeta mut mulle tuli jotenkin mieleen kuvasta Maajussille morsian. Ekkai sää oo siinä mukana???

34/25 | 

Tämä voisi olla jotain tyyliin, että stailaamalla oikein voit näyttää nuorelta ja hoikalta ja väärin stailaamalla efekti on päinvastainen ; )

Vaikka: Värimaailma on kivan raikas!

35/25 | 

Jään mielenkiinnolla odottamaan, mitä tapahtui nuo vaatteet päällä :) Poskipuna on hieman näkyvä, kenties tarkoitus? Ruutukuosi sopii sinulle, mutta ehkäpä vaateessa jossa on muotoa ;)

38/25 | 

Ohho, johan on erinäköinen, ei oikein ole tyyliäsi! Mutta aina on jotain hyvääkin sanottava, niin silmämeikki ja tukka on tosi kivasti, tai jotenki vaan tykkään! (:

39/25 | 

Minullekin tuli ensimmäisenä mieleen maatalon emäntä! Sitten katoin, että kylläpä näytät persoonattomalta ja tylsältä. Sitten aloin miettiä että itsekin käytän joskus samantyylisiä vaatteita! Kauheeta! :D

Liksu
41/25 | 

Hih hih hii, aiva ihana! Ja hei, näin pukeutuvia ihmisiä on oikeasti olemassa, tunnen ainakin kaksi.

42/25 | 

Hihihihi tää kyllä menee aprilli-päivän piikkiin? tai sit on oltava joku muu yhtä hyvä selitys.

no mutta rehellisesti, mun mielestä on super rohkeeta astua välillä oman mukavuusrajan ulkopuolelle. tää jos mikä on sitä.

fionadiaries.blogspot.com

43/25 | 

Ei ehkä ihan sun tyyliä, mutta mun mielestä et näytä edes pahalta!

Toi ruutukuosi näyttää itseasiassa koko ajan vaan miellyttävämmältä, harmi vaan ettei puseron malli ole sulle se istuvin :P Ja suorissa housuissahan ei muuten ole mitään vikaa :D

Ihme kommentteja tämä kuva on kyllä kirvoittanut. Luulisi että erilaiset tyylit olisivat rikkaus, mutta ei, nehän pitää heti lytätä tätimäisinä ja persoonattomina. Huoh.

Ja ei, en itse pukeudu noin :)

Tilik
45/25 | 

Ei hassumpi asu ;)

Haluu, toivoo näkevänsä sen baggun sulla asukuvassa edelleen hartiakannolla...et uskaltasi sen tilata!

47/25 | 

Minä olen muuten aina ihmetellyt tuota ohjeistusta, että kannattaisi olla suorat ja aika pitkät lahkeet (farkuissa bootcut). Minä olen aika lyhyt, pyöreä ja vahvareitinen ja kyllä minun omaan silmääni tuo minulle suositeltu housumalli tekee minusta pikemminkin tasapaksun tantan.

Koen, että alhaalta kapeat ja jopa lyhyemmät (esim. pitkähköt caprit tai 7/8) lahkeet sopivat minulle paljon paremmin. Kun nilkka näkyy, niin kokonaisuus on jotenkin paljon kevyemmän näköinen.

Eeppi
48/25 | 

Kävitkö ostoksilla jossain isojen tyttöjen kaupassa? Nuo on just suoraan siltä. :D täällä me vaan nauretaan, vaikka monelle tuo on todellisuutta. Onneksi sä näytät mallia, ettei noin tarvitse pukeutua.

49/25 | 

Joo ei! Sinulla on päällä juuri sellaista mitä lihaville naisille myydään ja se näyttää aika karsealle. Suorat lahkeet vain muuttavat jalat pölkyiksi, ei pidennystä eikä hoikennusta. Ja toi paita... En usko että meni kenellekään läpi :-D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram