Ooo! Kattokaa miten ihana hoitolapsi meillä on ollut eilisestä saakka! Blogissa aiemminkin vilahtanut Hugo tuli meille yhdeksi yöksi majailemaan isäntäväkensä lähdettyä reissuun.

Ollaan murun kanssa molemmat ihan innoissaan rapsuteltu söpöläistä lähes kilpaa. Aluksi Hugo suhtautui muruun hyvin varautuneesti, jopa pelokkaasti, mutta aika pian tilanne kääntyi niin, että jätkät tuntuvat viettävän kaiken ajan tiiviisti toistensa kanssa. Hugo seuraa murua kuin hai laivaa ja minä kelpaan hellittelijäksi aina silloin, kun uusi paras kaveri poistuu paikalta.

Voimiten ihanaa olikin tänä aamuna herätä tuon pikkuisen otuksen innokkaisiin pusuihin! Molemmat saatiin heti päivän alkajaisiksi oikein kunnon kielellä suoritetut namman pesut jonka jälkeen koiruliini kiepsahti poikittain väliimme kerjäämään rapsutuksia ja hyvänä pitoa. Se on muuten kumma kuinka paljon tuollainen minikoira pystyykin viemaan tilaa! :D

Niin ihana viera kuin Hugon onkin ollut, niin totesin kyllä jo heti eilen, että omaa koiraa en voisi koskaan ottaa. Kauhea huoli ja vastuu koko ajan. Jos oli hetkenkin niin etten joko nähnyt otusta tai kuullut askeleista kuuluvaa "tips,tips"-ääntä, olin heti hädissäni, että missä se on ja onko sillä kaikki hyvin. Ja voi apua, jokohan sitä taas pissattaa ja voi ei Hugo ei ole juonut koko päivänä ja ei kai sillä ole paha mieli jne.. En oikein ole tottunut koirahotellin emäntä. :D

 Näiden suloisten kuvien myötä toivotan kaikille oikein ihanaa juhannusta! Me täällä aloitellaan Hugon kanssa keskikesän juhlan viettoa sohvalla kahdestaan köllötellen. Ei oo kiire minnekään. Pus!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram