Ensin tuli valkoiset puserot, sitten valkoiset farkut ja nyt vielä mekko. Valkoinen on tainnut saada toden teolla pauloihinsa tän naisen, joka kuvitteli pelaavansa aina vaan tummien tiimissä. 

Tänään huitelin menemään Elloksen alesta heräteostoksena hankkimassani luonnonvalkoisessa pitsineulemekossa. Ettei nyt ois ihan mennyt liian tyttömäiseksi hempeilyksi, kiskoin jalkaan Vagabondin mokkabikerit. Ja kas, siinähän se sitten oli, oikein kliseisen boho-henkinen festarilookki. Puuttuu vaan ne festarit. Päivätöistä vapaa viikonloppu menee nimittäin muita töitä tehdessä.

Pyöreät aurinkolasit ei varsinaisesti ole parasta mitä naamalleni voin laittaa, mutta tähän kokonaisuuteen ne nyt vaan olivat just se oikein mielikuvitukseton ja alleviivaava valinta, eli oikein sopivat. 

mekko-Ellos/kengät-Vagabond/laukku-Marc O'Polo

Tän pidemmittä hölinöittä tuikkaan nyt postauksen eetteriin ja jatkan viikonlopun kuvankäsittelysavottaa. Sen verran kuitenkin on "festarifiilistä" ilmassa, että varasin just hetki sitten hotellin elokuulle Helsinkiin, kun lähden juhlaviikoille katsomaan Amorphista. (Niin, että missä siinä oli ne festarit? Juhlaviikot ja majoitus hotellissa.. :D )

Ja mahtuu tähän kesään sentään yks rokkifestarointintikin, kun Porispere-viikonloppu osui töiden puolesta vapaaksi ja liputkin on saatu jo joululahjaksi. Mut niissäkin kinkereissä parasta on se, että ne vietetään kilsan päässä kotoa. Kauas on tultu niistä ajoista, kun kolme yötä neljän hengen voimin autossa tuntui ihan mahtavalta festarielämältä ja kossu juotiin takakontista lämpimänä. 

 

Kommentit (3)

Veera
Liittynyt2.9.2015

Voi kiitos oikolukemisesta, minäpä korjaan. Mut mitä vikaa on halpuutetuissa (se on kyllä tyhmä sana) hinnoissa?

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Marin silmin
2/3 | 

Hihi, en uskalla edes ajatella itseäni festareilla valkoisessa mekossa :D . Noh, ainakin tietäisi mitä on syönyt ja juonut ja missä pyörinyt, kun kaikki näkyisi mekosta :D.

Minulla oli yli 10 vuoden tauko festareista, kunnes muutama vuosi sitten startattiin perinne uudestaan ja tänä vuonna onkin melkoinen setti luvassa kesä-heinäkuun vaihteessa: ensin 29.6. Iron Maiden Hämeenlinnassa, sieltä seuraavana päivänä Provinssirockiin ja sitten perjantaina siirtyminen Helsinkiin Tuskaan... OI voi, voi olla rapsakka olo maanantaina. Onneksi loma on silloin alkanut, niin voi toipua rauhassa ja miettiä että mitä tuli tehtyä :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram