Ai hitto mikä väsymys ja kolotus olikaan todellisuuttani tänään herätessa. Kolmen päivän jazz-putki (kaks töissä, yks vapaalla) teki tehtävänsä ja pisti omituisilla kuvausasennoilla, superpainavalla kamerarepulla ja eilisen Kool & The Gang -bailaamisella selän ihan jumiin. Pitänee koittaa varata aikaa hierojalle ensi viikoksi. Sänky siis koitti pitää ottessaan pitkälle iltapäivään, mutta onneksi muru tuli ja pussaili mut hereille ja kutsui syömään loihtimaansa "aamiaista". Myöhemmin lähdettiin sitten vielä hengailemaan Jazz-kadulle toiveissamme päästä käymään siellä olleessa maailmanpyörässä, mutta sinne pyrki viimeisen päivän kunniaksi jokunen muukin eikä jonottaminen todellakaan ole mun juttuni, joten jäi sitten maisemien ihailut yläilmoista väliin ja suunnattiinkin vain päivälliselle yhteen pop up -ravintolaan. Kotiin palattuani kävin ikuistamassa päivän rätit pitkästä aikaa ullakolla.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Kaivelin kesäkenkalaatikon uumenista jalkaani ihan aidot ysärihelmet. Benettonin "puukkarit" ovat lukioaikaisen ystäväni hankinta 90-luvun loppupuolelta. Sandaalit olivat kaverilleni hieman isot, joten ne päätyivät jossain vaiheessa minulle. Kengät ovat lojuneet vuosikausia käyttämättömänä ja nyt sitten katselin, että nehän näyttääkin taas ihan hiton hyviltä. Jo muutaman korttelin kävelyn jälkeen kyllä muistui mieleen miksi sandaalit ovat jääneet vähälle käytölle: ne eivät ensinnäkään meinaa pysyä jalassa ja toiseksi hinkkasivat reunallaan molemmista jalkapöydistä nahan rullalle. Paska homma. Oisivat niin nätit.

Minulla muuten oli lukioaikana Benettonin t-paita jossa oli etumuksessa tuo sama silmien kuva. Isosiskoni toi sen tuliaisiksi Milanosta ja pusero oli pitkään lempparini. Saattaa olla edelleen tallessa jossain muistovaatelaatikossa.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka kesä on ollut kurja säiden puolesta, on nenälleni silti ehtinyt ilmestymään hieman pisamia. Saisi tulla kyllä lisääkin. Penskana pisamia ropisi nassuun aina enemmän, en tiedä mihin ovat iän myötä kadonneet.


housut-Vero Moda (saatu)/pusero-Monki/sandaalit-Benetton/laukku-Lumi/korvikset-Cailap/rannekoru-Via Minnet


 

Sandaalien lisäksi päällä oli muutakin pitkäksi aikaa unholaan jäänyttä. Luulin nimittäin kadottaneeni tuon Monkin huitulapaidan ihan kokonaan sen oltua teillä tietymättömillä varmaan pari vuotta, mutta niin vaan se ilmestyi yhden random muovipussin pohjalta vaatehuonetta siivotessa. Jälleennäkeminen oli iloinen, sillä pusero on malliltaan ihan suosikkini. Miinuksena kuitenkin hieman itselleni turhan piukat hihat ja polyesteri materiaalina. Mietinkin tuossa, että pitäisiköhän teettää ompelijalla paidasta silkkinen versio. Täytynee käydä kangaskaupassa norkoilemassa ja kysäistä sisäpihallani sijaitsevasta ompelimosta hinta-arviota. Mutta tuskin se ihan omaisuuksia maksaisi ja tietona olisi kuitenkin, että puserosta tulisi todella rakastettu ja paljon käytetty.

Kommentit (4)

TiuTiu
6/4 | 

Tuo paita on kyllä kaunis. Sellaista tuskin on enää saatavilla mistään?

Veera
Liittynyt2.9.2015
7/4 | 

juu tuskin, ostettu tosiaan 3-4 vuotta sitten Monkista. Hirveellä munkilla voi jostain kirpparilta hypätä vastaan.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Perhonen
8/4 | 

Mulla taas on päinvastoin, nykyisin pisamat lisääntyvät keskenään. :D PIenenä pari kesakkoa nenässä ei haitannut, mutta vanhemmiten ne ovat karanneet poskipäille, kulmakarvojen väliin jne. Jotenkin nämä ovat kyllä sen verran dominoivia, että ottaisin takaisin lapsena koetun "pari pisamaa nenällä"-version. Nyt tuntuu, että meikitkin näyttävät jotenkin tunkkaisilta. Talvisin onneksi häivyttyvät, jolloin meikkaaminen helpottuu. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat