Tänään minua...

....suretti se, että en pääse nyt töiden vuoksi käymään Kainuussa, missä olisi juuri nyt käymässä Ranskassa asuva tätini perheineen. Serkkunikin on saapunut Bahrainista saakka ja minä en ole nähnyt häntäkään pariin vuoteen. Voi kun voisin olla siellä nyt. :(

....ärsytti suunnattomasti se, että ihmiset jotka olivat varanneet nykyiseen asuntoomme näytön, eivät ilmestyneetkään paikalle, eivätkä myöskään ilmoittaneet estyneensä. Siinä meni aikaa hukkaan sekä minulta että kiinteistönvälittäjältä. 

....mietitytti se, että miten hitossa pääsen eroon kaikista näistä huonekaluista, astioista sun muista kamppeista, joita emme halua mukaan uuteen asuntoon. (Muutamia kenkiä vaatteita muuten lisätty taas myyntiin blogin FB-sivulle!)

....stressasi se, että koulu jatkuu taas parin viikon päästä, eikä mulla todellakaan ole ollut aikaa ja jaksamista edistää tehtäviä kesän aikana. En just nyt myöskään ole yhtään varma, että riittääkö mulla energia keskittyä opintoihin nyt syksylläkään. 

....huoletti se, että mulla kipuili sekä nilkka, polvi että lonkka, enkä tiedä mistä noista kolmesta kipu on alunperin lähtöisin. Jokin virheasento kropassa kuitenkin tuntuu olevan.

....harmitti se, että en saa toteutettua mielessä olevia blogipostauksia, kun ei ole aikaa ottaa kuvia.

 

Mutta, jottei olis pelkkää surua, ärsytystä ja stressiä, niin tänään minua myös...

...piristi se, kun kävin uudella asunnolla ja näin sohvan (kylläkin vielä osina) ja yhden huoneen valmiin lattian. Pikku hiljaa homma etenee.

Siellä se on, eka huonekalu viety uuteen kotiin!

....innosti se, että #EVEKin syksyn työpäivät sai vahvistaa kalenteriin: ihan sairaan siistä päästä taas tekemään töitä niiden huippumimmien kanssa!

....ilahdutti se, että maanantaina laitetut kinesioteipit ovat toimineet hyvin muistuttamalla minua korjaamaan ryhtiä ja pään asentoa. Lupaan jatkaa ryhtitreenejä ilman teippejäkin.

Hassut teipit, mutta toimii!

Yhteenlaskutoimituksen jälkeen siis ehkä pikkusen nyt fiilis miinusmerkillä. Mutta ei muuta kuin To do -listaa kyhäämään ja sit vaan yksi homma kerrallaan sitä raivaamaan. Elokuu on ohi ihan kohta ja sit alkaa taas erilainen arki. Ja pieni lomakin ois tarkoitus viettää. Nuo kaks asiaa mielessäni: loma ja pian taas koittava vapaampi arki mielessäni koitan nyt tarpoa nää vähän tympäisevät hetket.

 

Kommentit (12)

Pellavasydämen Mervi
13/12 | 

Nyt kun mainitsit tuon telkkariohjelman, halusin heti kirjoittaa - vaikka arvaankin, ettet sinä siihen varmaankaan voi vaikuttaa. Mutta miten on, jos/kun itse katsot sitä, niin häiritseekö sellainen asia, että teksti ja kuva eivät täsmää. En huomaa missään muussa ohjelmassa, mutta tässä joka kerta, että suun liikkeet ja ääni tulevat eri aikaan. Vai onko vain niin, että te puhutte niin paljon ja yht'aikaa, ettei kuva pysy perässä.... hihiii....

Veera
Liittynyt2.9.2015
14/12 | 

Hmm.. Omituista, en ole itse törmännyt tollaiseen vaikka olen niitä jaksoja täältä me naisten sivuilta katsonut. Mut minäpä infoan tuotantoa kuitenkin aiheesta

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
18/12 | 

joo, tästä hypermobiliteetistä noi mun kivut varmaan johtuu. Oon vaan saanu olla niin vuosia rauhassa tän asian suhteen et oon vähän unohtanut että se tosiaan voi ongelmia aiheuttaa. Eli nyt vaan lisää treeniä. Tuo ehlers mulla muuten oli aikoinaan epäiltyjen listalla myös. Mut sitä ei kuitenkaan ollut, vain tää hypermobiliteetti

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
19/12 | 

Joo, ehdottomasti voi suositella hellää treeniä ja vesijuoksua ym. nivelystävällistä. <3 Ethän venyttele liikaa. Ja jos innostaa, säkin voit hyötyä kompressiovaatteista (ihan urheiluvaatepuolelta).

Veera
Liittynyt2.9.2015
20/12 | 

Siis juu, mulla on paljon yliliikkuvuuksia. Taisinpa tuon hypermobiliteetti diagnoosinkin saada aikoinaan reumapolin tutkimuksissa. Tässä just taas uusia treeniohjeita sain esim tuon kaulan alueen lihasten harjoittamiseksi, kun kaularangassa on hirveet yliliikkuvuudet.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
21/12 | 

Ahh, no se. Mä sain ton omani vastikään geneetikolta, tämä ja hypermobiliteettisyndrooma on käsi kädessä kulkevia diagnooseja. Raja on tosiaan veteen piirretty viiva, itselläkin niska prakaa joten symppaan kovasti. Kipuilevaa jalanseutua voi näyttää fysiatriallakin, jos tuntuu aiheelliselta. Tässä kiinnostuneille lisätietoa EDSistä, meitsillä tosiaan tyyppi 3 eli hypermobiili: http://www.ehlers-danlos.fi/eds/

Veera
Liittynyt2.9.2015
23/12 | 

Voisitko muodostaa kokonaisia lauseita, niin ymmärtäis mikä on ongelmana.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram