Tommin sukulaispoika sai lauantaina lakin ja mekin suuntasimme tapausta tietysti juhlimaan. Tai oikeastaan minun kohdallani on kyseessä aika harvinainen asia, sillä en ole viimeiseen kuuteen tai seitsemään vuoteen ollut kenenkään YO-juhlissa, sillä kyseinen päivä on kaikki nuo vuodet ollut kaikki nuo vuodet täynnä töitä valmistujaiskuvausten parissa. Olikin oikeasti aika kiva fiilis päästä ekaa kertaa vuosiin mukaan juhlimaan, sillä monen läheisen valmistujaiset olen joutunut töiden takia jättämään väliin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyselin lauantaiaamupäivällä blogin fb-sivulla mielipiteitä kahden eri mekon välillä, että kummanko päälleni pukisin. Olivia Rougen tekemän kirsikkamekon lisäksi tyrkyllä oli viime kesällä ystäväni häissä käyttämäni Lindexin pirteän vihreä pliseerattu mekko.

Vihreä sai ääniä keväisiin juhliin passelimman värinsä takia, mutta kirsikkamekko piti myös pintansa.  Äänet menivät melko tasan enkä itsekään saanut päätöstä tehtyä, vaan venkoilin peilin edessä mekkoa vaihdellen, kun muru vihdoin otti asiaan jämäkästi kantaa. "Minun äänelläni on eniten painoarvoa, mä sanon, että kirsikkamekko." Se oli sitten sillä selvä ja pukeuduin ihanaan marjapuskaani. Musta on hienoa, että Tommilla on oikeasti mielipiteitä mun vaatteista jos niitä kysyn ja sen huomiot ja mielipiteet on usein vielä hyvin perusteltuja. Voin siis kysyä miehen mielipiteitä vaatteita valitessani ja kuunnella niitä, jos haluan. Koskaan hän ei arvioitaan tuputa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nuo jo Aussie Blog Awardseissa mekon kanssa käyttämäni Via Unon korkkarit ovat mielestäni niin täydellinen match, että en nytkään edes harkinnut muita, mutta laukuksi nappasin tällä kertaa mukaan Minna Parikan mustan Ginger-laukun, joka on keväinen kirppislöytö Kaivarin Kanuunasta. Laukku on hieman elämää nähneen näköinen sekä sisältä, että ulkoa, mutta hinnalla sitä ei ollut pilattu, sillä pulitin sydämen mallisesta söpöläisestä pyöreät kymmenen euroa. Ihan kohtuullinen löytö siis. Ja passaa kivasti kirsikkamekkoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko -Olivia Rouge (saatu)/kengät Via Uno/rotsi-Guess/laukku-Minna Parikka (2nd hand)/korvikset-Merry Go Round  (saatu)

 

Kommentit (6)

ronjaelisa
1/6 | 

Sä oot niin kaunis ja sulla on loistava asenne elämään, kunnianosoitukseni ensin sille. Haluaisin kysyä, oletko meikannut kuinka nuoresta lähtien ja miten suuri osa se on ulkoista identiteettiäsi? Olen kaksikymppinen nainen jolla on suuria vaikeuksia sopeutua omaan naamatauluun piirrettyjen kulmakarvojen kanssa, mutta lähipiiri ja muut naiset omalla meikkaamisella tavallaan painostaa piirtämään kulmat jotka ovat luonnostaan niin vaaleat. Voiko nykyajassa nainen olla meikkaamatta, mielestäsi siis?

Mä aloin meikkaamaan julkisesti muistaakseni lukioon mennessä. Aiemmin meikkailin vain huvin vuoksi kotona ja ajattelin, että haluan meikata kunnolla ennen kuin meikkaan kotoa poistuessa.

Itselleni meikkaaminen on positiivinen asia, enkä siis koe paineita siitä. Voin aivan hyvin olla ilman meikkiä julkisestikin. Rentouduin asian suhteen aika paljon vielä lisää muutama vuosi sitten, kun pahojen allergiaoireiden vuoksi jouduin luopumaan kaikista meikeistä lähes pariksi kuukaudeksi ja kulkemaan julkiseseti todella karun näköisen naaman kanssa. :D

Mielestäni meikkaamisen tulee siis lähteä jokaisen omasta halusta, eikä siihen pitäisi joutua tuntemaan painostusta miltään suunnalta. Tärkeintä on mielestäni, että viihtyy itse oman naamansa kanssa. Jos siis pidät itse kulmistasi vaaleina ja piirtämättöminä, niin viittaa kintaalla muiden mielipiteille!

2/6 | 

Hyvän valinnan teit! Molemmat mekot on mielestäni kauniita ja olisivat käyneet juhliin sopivasti, mutta kyllä tämä vie voiton :) Ai että olen niin kateellinen noista sun hiuksista, mulle kanssa!

hannamaria

www.hannamariav.com

H
4/6 | 

Vihdoin uskaltauduin kommentoimaan, mutta tälläkertaa oli aivan pakko! Luin sun edellisen bikini postauksen ja en voi sanoa muuta kuin VAU! Sä oot aivan ihana, ja sun blogi piristää aina päivää :) Tuo postaus nostatti mielialaa kyllä huimasti! Joten jatka samaan malliin ihana Veera! :)

5/6 | 

No nyt on tyylikäs leidi! Wau! Nuo punaiset korkkarit on niiiin piste i:n päälle, että...! Tuo laukku on myös todella ihana. Muoto tuo siihen leikkisyyttä, joka sopii sitten taas kirsikoiden kaveriksi mielestäni vallan mainiosti.

Ja todellakin. On aivan mahtavaa, jos mies osaa ja uskaltaa sanoa mielipiteensä myös puolison vaatetuksesta. Välistä itse olen murissut hampaiden välistä, kun ukko on erimieltä kuin minä, mutta usein se perhana on ollut oikeassa XD

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017