Linja-autossa ompi tunnelmaa.. Minä ja kaksi Ikea-säkkiäni ollaan nyt matkalla kohti Helsinkiä. Koska en päässyt matkaan omalla autolla, ei kirppiskuorma voinut olla ihan hillitön. Mutta ei minulla toisaalta ihan järjettömiä määriä turhaksi käyneitä vaatteita onneksi ollutkaan, sillä puolen vuoden takaisen muuton yhteydessä kaapeissa kävi melkoinen hurrikaani. Mutta löytyi sieltä kuitenkin monta sellaista itselle väärän kokoista (eli suomeksi sanottuna pieneksi jäänyttä) yksilöä joiden toivoisin löytävän hyvän uuden kodin.

 

Mukana on useampiakin juhlamekkoja, parit kivat nahkanilkkurit, mustia housuja mallissa jos toisessakin, parit silkkipuserot, Nanson hame ja ihana pusero ja läjä vaikka minkämoisia yläosia. Koot vaihtevat välillä 40-46 ja kengät ovat kokoa 37.

Toivon todellakin, ettei kun tarttua raajat mitään enää takaisin päin, joten tulkaahan siskot huomenna avuksi ja ostakaa kamat pois. Ostoksillanne tuette allekirjoittaneen bloggaajan hurvittelureissua Wieniin. :D

Eli huomenna kaikki kirppistelemään Kluuviin klo 12-16!

Kommentit (5)

erika
2/5 | 

äh ja mä taas tulin Poriin viikonlopuksi sillä en uskaltanut tulla Helsinkiin.. ens kuun vuokrarahat olis voinut mennä käsistä.. Jep Pori on turvallinen. Jos jotain jää niin lykkää mun poikaystävän vanhempien luokse Poriin<3<3<3 Kengät ei mahdu, mutta vaatekoot on oikeat;)

Katjuska
3/5 | 

Pih, pah ja pöh..Helsinki on niin kovin kaukana täältä Oulusta katsottuna. Oisin heti ostanu tuosta tuon mustan ja punaisen juhlamekon jotka ovat vieretysten :)

Eiköhän nuo ihanuudet löydä tiensä uusiin koteihin. Tyydyn nuolemaan näppejäni täällä takahikiällä.

Misty
5/5 | 

Harmi, etten liiku Helsingissä. Himoitsen tuota pronssimekon vieressä olevaa paitapuseroa. On ihan näköiseni =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013