Tulin työpaikalle tarkoituksenani tehdä koulutehtäviä, mutta arvatkaa vaan mitä olen puuhannut?  No kuvannut itseäni tietenkin! Tästä lähtien pätee sääntö, että kun on tarkoitus saada tehtyä koulutehtäviä niin pitää pukeutua johonkin niin kammottaviin rääsyihin, ettei vahingossakaan tee mieli ottaa asukuvia. Verkkarit, limatukka ja meikitön naama olkoon tästä lähtien studiohabitukseni lähtökohdat!

Tämän päiväiset vaatteet valikoituivat päälle eilisen postauksen ensimmäinen kuva mielessäni, mutta sillä erotuksella, että pvc-pöksyjeni sijaan jalkaan päätyi kuitenkin astetta maltillisemmat legginssit eikä liukkaille kaduille tehnyt mieli korkkareissa. Kenkinä toimivat tämän päivän mahtavat kirppislöydöt!

060310-3B

060310-2B

060310-1B

Nahkaiset pitkät saappat ovat kokoa 36 ja meinasinkin sen vuoksi kävellä niiden ohi. Päätin kuitenkin koittaa onneani ja sitä sattui tänään löytymään. Puoli numeroa lisää tilaa ei tosin olisi pahitteeksi, mutta mahtuvat kyllä näinkin. Solkiin jouduin tekemään yhdet reiät lisää  jotta ylsivät kiinni, mutta sellainen pieni askartelu oli kaiken vaivan arvoista, sillä kengät ovat I-HA-NAT! Hintaa rock-asennetta sisältävillä saappailla oli vaivaiset 5 €.

Nyt mä alan oikeesti hommiin ja lopetan kaikki nämä sijaistoiminnot. Portfolioluonnosta pitäisi väsäillä.. Ja sit huomenna mä IHAN OIKEESTI kuvaan muutamat esinekuvat! :P

Kommentit (21)

22/21 | 

Wow, ihan älyttömän makeet kengät! Ihan superlöytö! Mun omat maiharit ovat kipeästi suutarin tarpeessa. Niistä irtosi pohja kantapäästä ja myös nahka on kulunut puhki samoilta kohdin. Toivottavasti suutari pystyy kengät pelastamaan!

Veera
23/21 | 

o-ou! Kuulostaa pahalta. Mutta suutarit tekee kyllä monesti ihmeitä. Toivotaan parasta! :)

25/21 | 

Kadehdittavan hienot kengät! Mäkin aattelin mennä huomenna kirppikselle maiharinkuvat silmissä kiillellen. Löytyisipä yhtä hienot.

Veera
26/21 | 

mä pidän peukkija, että kirppisjumalat olisivat puolellasi. :D

27/21 | 

Upeat nuo maiharit! Sulla on ollut kyllä kirppisonnea. :) Tykkään kovasti näistä studiokuvista, pääsee asu ja upea uusi tukka oikeuksiinsa. ;)

Veera
28/21 | 

joo, mulle on kyllä löytynyt aika kiitettävästi mahtavia kenkiä kirppareilta.

Kiva jos tykkäät kuvista! Näitä studiokuvia alkaa varmaan taas näkyä enemmän, kun on jälleen tilat ja kamppeet käytössä.

Veera
30/21 | 

haha, joo kerrankin vaihtelua mun peruspönötykselle. :D

31/21 | 

Aivan loistava väri noissa sun hiuksissa. Maikku on taas pistänyt parastaan!

Veera
32/21 | 

mun ei oo kyllä ikinä tarvinnut pettyä sen naisen käsittelyssä. Aina on kiva tukka kun sieltä lähtee. :)

Veera
34/21 | 

niinpä! Mä oon ihan palasina tästä tuurista. :)

Veera
36/21 | 

kirppisjumalat olivat jälleen kerran puolellani. :)

37/21 | 

Ihanaiset kengät, eikä hinta tietysti tehnyt löydöstä yhtään sen huonompaa ;).

40/21 | 

Ei vitsi! Just viikonloppuna katselin Jyväskylän yhdella kirpparilla tollasia kenkiä, siis varmaan ihan tismalleen samanlaiset! Mut jossain kummassa mielenhäiriössä ("mun pohje näyttää paksulta näissä" tms) jätin ne sitten sinne, ja on kyllä harmittanut. :s

41/21 | 

Pakko kysyä, miten otat kuvasi? Eksyin sattumalta tänne juuri ja kiinnitin huomiota mahdottomaan: laadukkaita studiokuvia muotiblogissa. Hämmästys oli suuri, kun puoli blogosfääriä pärjää vieläkin hämärillä kännykuvilla.

Veera
42/21 | 

studiokuvat otan työpaikallani useimmiten itse kaukolaukaisijalla tai joskus harvoin pyydän työkaveria kuvaamaan. Rennommin kuitenkin poseeraan ollessani studiossa yksin. :D

Mitenkään hirveästi en jaksa valaisun kanssa blogikuvia varten säätää, kun se on itse mallina ollessa melko hankalaa ja aikaa vievää, joten tällaisia pehmeällä ja isolla valolla tulee räiskittyä. Suuren osan kuvista otan edelleen kuitenkin ihan kotona käsisalamoiden kanssa seiniä ja kattoa hyödyntäen ja sit vaan koitan photoshoppailla kuvista ylimääräiset paskat piiloon. :D

Työskentelen valokuvaajana, ja mulla on studio käytössä päivittäin, joten siitä syystä näitä studiokuvia eksyy joskus blogiin. Toivoisin, että mulla olis kuvien suhteen enemmän viitseliäisyyttä, mutta toistaiseksi ylimääräinen motivaatio on hieman hukassa opiskelustressin alla. Mutta kiva kuulla, että kuvat kiinnittivät jonkun huomion. Pitänee panostaa jatkossa entistä enemmän. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat