Sillä aikaa, kun yritän naputella pitkästä aikaa kasaan kunnollisen postauksen yksistä ihanista jutuista joihin tuhlailin rahojani jazzkadulla, saatte katsella muutamia otoksia viikonlopun Kirjurinluoto-maratoneilta. Käytiin murun kanssa istuskelemassa piknikillä sekä perjantaina, että lauantaina ja kuultua tuli mm. Tori Amos, John Fogerty, N.E.R.D. ja Massive Attack. Vaikka Massivea olen innolla aikoinani kuunellutkin ja kyseistä keikkaa siis kovasti odotin, täytyy sanoa, että kaikki näkemäni artistit olivat kyllä ihan pirun tylsiä ja jotenkin vääriä valintoja Pori Jazzeille. En voi sanoa viihtyneeni kovinkaan kummoisesti. Paskimmat jazzit ever mun mielestä.

jazz10

Kuvasta on bongattavissa Jazzin paras ostokseni, joista siis tulossa juttua myöhemmin kokonaisen postauksen verran. Ja ihan vaan vinkkinä, se ei ole tuo hattu!

jazz8

Muru taisi olla jo pienoisessa pöhnässä, kun päätyi hankkimaan tuon hatun. Ihan kivasti se sille käy (ja tietenkin mulle kans!), mutta mun villi veikkaus on, että käyttämättähän se jää ainakin festarikauden ulkopuolella.

jazz1

Väen paljoudessa selkeä yhteen väriin pukeutuminen voi auttaa kavereita paikallistamaan sinut. Ota mallia vaikkapa tästä hopeahapsisesta hepusta!

jazz7

jazz4

Ihan tympeet skabat ne ei kuitenkaan ollut, siitä kiitos mun kaikille halittaville pojilleni!

jazz3

Pullonkerääjä pojat olivat varsinaisia bisnesmiehiä ja kaupittelivat illalla löytämäänsä lasten Hello Kitty hattua kovaan viiden euron hintaan. Murun taskun pohjalta löytynyt euroseitenviis kuitenkin pienen tinkaamisen jälkeen riitti pojille ja minä sain oman festarihattuni. Lahjoitin lätsän kuitenkin seuraavana päivänä eräälle hieman pienipäisemmälle ja muutenkin pienemmälle tytölle.

jazz2

Viikonlopun ehdottomasti mielenkiintoisin juoma oli murun kymppikassista löytynyt lehtivihreällä värjätty Grass Bock, jota minä tyydyin oluen vihaajana vain haistamaan.  Vähän niin kuin aikuisten smurffilimpparia, eiks vaan?

Takataskussa olis useampikin asia mistä täytyis blogata heti kun vaan löytäis motivaation taas jostain. Jos teillä on ylimääräistä yleistä intoa, kiinnostusta ja motivaatiota, niin pistäkää vähän tännekin päin. Multa on just nyt hukassa. Ihan kaikkien asioiden suhteen. :P

Kommentit (11)

taikalissu

Olipa hieno yllätys näiden tusinablogien seassa tämä sun blogisi-- kirjoitat hyvin ja hmmmm... tervejärkisesti. Täytyy hakea kolmas kuppi kahvia ja lukea vanhat postaukset loppuun. Hyvää kesää sinulle ja kiitos vinkeistä!

Veera

voipi olla ettei ihan kolme kuppia riitä kaikkien näiden yli kolmen vuoden postausten lukemiseen. ;)

aums

mielestäni tuo massive attackin keikka oli yksi mahtavimmista koskaan! tosin seurasin keikan eturivistä totaalisessa hurmostilassa, vaikka massive attackin jo toisen kerran näinkin. Tuo turkoosi mies päätyi myös minun kameralleni :D

Veera

mua ei vaan jaksanut oikein kiinnostaa ja lämmittää. toki oli kiva kulla teiniaikojen kutubiisit, mut siinäpä se.

Veera

eipä satuttu tarjan kanssa vastatusten, joten ei tietoa, mutta kyllähän sillä usein joku lätsä tai kotsa on kutreilla. :)

me petyttiin lähinnä järjestelyihin, mutta fiilis oli ehkä kesän paras ja tässä nyt muutamat festit on jo ehditty kahlata läpi. ihan loistotunnelma, ei haitannut sadekaan kun oli niin sydän täynnä hymyä.

Veera

ei muakaan se sade haitannut, mut fiilistä ei kuitenkaan vaan löytynyt mistään. :P

TiinaMaria

Mä oon kanssa sitä mieltä, että surkeimmat jazzit ikinä, varsinkin ohjelmiston puolelta. En siksi edes viitsinyt vaivautua kotikaupunkiini, koko viikolla. Ja kuinka paljon sitä ohjelmiston julkaisua taas keväällä odotettiinkaan... Toivottavasti ensi vuonna paremmin!

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 35-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram