Hengailin toissapäivänä isosiskoni kanssa Kajaanissa ja hän vei minut kivaan Sigga-nimiseen pikku puotiin. Siggassa on myynnissä useiden eri käsityöläisten tuotteita kuten koriste-esineitä, tekstiilejä ja koruja. Koska en ole muistanut loman aikana vilkuilla lainkaan pankkitilini saldoa, päätin pitää kukkaroni nyörit kiinni siitä huolimatta, että tarjolla olisi ollut monta ihanaa asiaa.

Mieltäni jäivät kuitenkin vaivaamaan erityisesti Sulkasato-nimiset upeat  korvakorut. Korut on valmistettu perhosidonnan materiaalein ja sidontamenetelmin ja ovat niin houkuttelevan kirjavia, että niillä luulisi tarttuvan matkaan jos jonkinmoista saalista. Tuoteselosteessa lukikin, että "Parhaat perhokorut päivä- ja yösaalistukseen". :D

sulkasato

Siggan valikoimista lempparini olivat nuo kuvassa näkyvät violetilla koristellut tiikerit, mutta Frostigin nettisivuilta löytyi vieläkin houkuttelevamman värisiä sulkia. Itseäni alkoi kiinnostaa etenkin ihana musta-valko-pinkki väriyhdistelmä. Olen aina ollut isojen ja näyttävien korvakorujen ystävä ja vaatteideni yksitoikkoisen värimaailman piristäjäksi pääsevät usein räiskyvät korvikset. Nämä jos mitkä toisivat kaivattua säpinää mihin tahansa mustaan mekkoon.

Mikäli näyttävät saalistusvälineet kiehtovat, niin Kajaanin Sigga-liikkeen lisäksi korvakoruja ja saman sarjan kaulakoruja on saatavilla tekijän, Anna Pakkasen, kotipaikkakunnalta Rovaniemeltä Arktikum-shopista ja Mielandista sekä Helsingissä liikkeestä nimeltä Grape Station. Frostigin nettisivuilta puolestaan löytyy ohjeet korujen tilaamiseen. Korvakorujen hinta on tekijältä tilattuna 20 € + postikulut.

 Mikäli tilin saldo ei näytä aivan kuraiselta, voi olla, että yhdet saalistusvälineet lähtevät tilaukseen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Hyvältä näytttää :)

Isot ja värikkäät korvikset toimii ja piristää simppeliäkin asua huomattavasi. Tykkään!

Hahaa! Arvaapa kenen kaapista löytyy höyheniä ja perhonsidontavehkeet. Vihdoin minunkin mielestä ne on hyödyllisiä! Syksyn pimeinä iltoina taitaa mies joutua sitomaan muillekin kuin itselleen perhoja ;) T:Piia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram