Valitin tuossa jokunen viikko sitten siitä, että tukka oli taas ehtinyt ihan kamalaksi reuhkaksi ja sainkin sitten vihdoin ja viimein aikaiseksi mennä hakemaan asiaan parannusta. Vaikka uusi tukka jo hieman vilahtikin Alina-huivia esitelleessä postauksessa, niin ajattelin vielä laittaa ihan erikseen pari tänä aamuna nappaamaani lärvikuvaa asiaa selkiyttämään.

tukkalokakuu_2010_1

Kuten huomaatte, kampaus ei ole näissäkään kuvissa mitenkään huolellisesti laitetun näköinen, vaan sojottaa vähän suuntaan jos toiseenkin, mutta se on kuulkaa ihan just mun todellisuutta. En jaksa normiaamuna käyttää aikaa ja anergiaa hiusten laittoon juurikaan 30 s kauempaa. Juuri sen aikaa kestää, kun pörröttää tukkaa vahaisilla käsillä. Ja kuten olen jo joskus aiemminkin kertonut, niin takatukkaahan mä en edes vilkaise peilistä. Kyllä se siellä mukana tulee. :D

tukka_lokakuu_2010_2

(vaikka noista silmänalusista voisi luulla, niin kuvassa ei ole mun halloween maski, vaan ihan raaka todellisuus. On pikkasen alkanut tuo ikä mennä silmän ympäryksiin..)

Minä siis päädyin siihen ratkaisuun, että annan nyt talvea vasten tuon etu- ja pääliosan hieman kasvaa, koska hattuja ja pipoja käyttäessä on kiva, että sieltä edes hieman näkyy jotain karvaa alta. Muuten näyttää ihan pallonaamalta. Ihan lyhkäiset frisyyrit passaa paremmin sitten kesään.

Tylsyyttä vastaan taisteltiin kuitenkin leikkaamalla toinen sivu hieman lyhyemmäksi ja päällysosan värin vaihdolla. Tuota lyhyempää sivua pitää nyt sitten koittaa käydä siistimässä melko ahkerasti, jotta kontrasti sen ja etuosan välillä säilyy.

Kunhan etutukka saa hieman lisää mittaa, haluaisin taas vaihteeksi vetää toisen sivun ihan lyhyeksi sängeksi. Nyt se kuitenkaan ei olisi vielä ollut oikea ratkaisu, joten pitää vaan koittaa malttaa mieleni.

Tyvi värjättiin tummaksi värillä joka tehoaa myös harmaisiin ja päällysosaan puolestaan tehtiin kevyt värinpoisto joka taikoi entisen mustan tilalle hieman lämmintä kinuskin sävyä. Ihan kuin mun naamakin olisi samalla saanut astetta lämpimämmän sävyn. Se on kumma miten tuo tukan väri vaikuttaa siihen minkä väriseltä muuten näyttää. Mut jotenkin vaan on hehkuvampi olo, kun on lämpimämpi ja hieman vaaleampi ilme.

Kuten aina ennenkin kampaajalta lähtiessäni, olin tyytyväinen tälläkin kertaa. Tukka on just niin helppo kuin tällaisella laiskimuksella pitääkin olla, mutta mikäli viitseliäisyyttä jonakin päivänä löytyy, niin karvoja pystyy vääntelemään suuntaan jos toiseenkin. Ihan oon siis itseni näköinen jälleen kerran. :)

Mitäs te tykkäätte tällä kertaa?

Kuvissa muutes mun esittelemättä jääneet viimeaikojen superlemppari-korvikset! Ihanuudet löytyivät kirpparilta mahtavaan euron hintaan. Lyhyt tukka ja suuret korvikset vaan jotenkin kuuluvat mielestäni yhteen.

Kommentit (16)

nasu86
1/16 | 

ihana ihana tukkalaite=D itsellä keskiviikkona tiedossa tukkalääkäri jota on odotettukkin =)

Jos Porissa on jotain ylihyviä kampaamoita ja tukkataikureita niin minäkin uutena porilaisena mielelläni ottaisin sellaisia nimiä talteen.

Muutin Poriin nimittäin kuukausi sitten ja pikaisesti kaipaisin tukkataikuria!

Veera

no mun suositushan on tietenkin oma vakkarini eli Otavankadulta löytyvä Glaze ja siellä mun ainoa oikea kampaajani Maikku Salmi. Olen käynyt samalla jo 8(!!) vuotta. Käsitykseni mukaan myös muut kyseisen lafkan kampaajat ovat kovin pidettyjä ja taitavia.

Kiitos vinkistä! Taidankin alkaa tutkimaan infoa netistä. Sulla onkin aina niin ihanasti hiukset, että olettaisin olevan hyvä kampaaja :)

TiinaMaria

Komppaan tätä ehdottomasti! Kyseisessä kampaamossa on tullut omaakin kuontaloa laitatettua jo reilut kymmenen vuotta vaikka asuinpaikka on vaihtunut ja kilometrejä välissä ollut useampi sata. Viimeiset vuodet Kaisa Salolla, jota voin suositella lämpimästi, mutta kuten Veera mainitsi, koko paikan henkilökunta on todella osaavaa.

Ja uus tukka on taas mahtava, piti jo kommentoida siihen Alina-postaukseen.

nasu86

käyn serkullani luvilalla red pointissa!

voin suositella lämpimästi en sen takia että hän on serkkuni vaan että todella osaa asiansa =)

asun itse ulvilassa nykyään ja todellakin pidän itseäni silti porilaisena kun ensimmäiset 20 vuotta elämästäni siellä asuin =)hyvä muisti sulla =)

HeliJ
2/16 | 

Hyvä tukka, ihana väri! Ja korviksistakin (kamalan vaikea sana kirjoittaa!!) tykkään!

3/16 | 

Tykkään. Minusta musta väri ei sovi sinulle, ei hiuksiin eikä vaatteisiin. Tekee kalpeaksi. Muissa väreissä hehkut, kuten nyt tuossa kinuskitukassa. Kun tiedät sen itsekin, miksi silti käytät mustaa?

Veera

käytän mustaa ihan siksi, että tykkään siitä ja olen siinä kotonani. ja omasta mielestäni mustat vaatteet kyllä käyvät minulle. mitä kalpeuteen tulee, niin se on mun todellisuutta, olen todella vaalea ihoinen, eikä se kauheasti siitä erivärisillä vaatteilla kummene. jotkut värit toki tekisivät ihon kauniimman värisiksi, mutta minusta vaatteissa viihtyminen on tärkeämpää kuin se minkä väriseltä naamani näyttää.

On muuten ihan ku mun näppiksestä tää sun vastaus. Oon kans aivan samaa mieltä, että siihen täytyy pukeutua missä on itellä paras olla. Toiset ovat aivan kotonaan räikeissä väreissä, toiset (= mukaan lukien mä) taas tuntevat olonsa huutomerkeiksi, jos päällä on yhtäaikaa kuutta väriä erikseen, eikä kyse tosiaankaan oo siitä mikä noin yleisesti ottaen näyttäis hyvältä tai ois soveliasta. Jokainen tavallaan.:) Oon kans näitä kalpeiden haamujen sukulaisia, vaan meikillähän saa paljon aikaan, jos tahtoo ja jaksaa vaan laittautua.

Noi korvikset saa täältä plussaa. Iteltä löytyy muutamat isot korvikset, vaan ku tapana on pitää aina hiuksia auki (paitsi lenkillä), eivät korvikset suuremmin koskaan näy. Jää sitte aika monesti isot killuttimet pelkiksi koristeiksi, vaikkei haluiskaan.

ketttu
4/16 | 

Wow, Upeat hiukset! Ensimmäisen kerran elämässäni aloin oikeasti himoitsemaan lyhyttä tukkaa ja tuo vaalea sävy tuossa päällä on niin herkullinen!

5/16 | 

Tosi hyvin käy tuo uusi tukka! Oispa mullakin sellanen päänmuoto, että kävis mikä hiusmalli vaan. Ei oo mitään järkee pitää tätä pitkää tukkaa, kun vedän sen aina vaan ponnarille ja kiroan tämän reuhkani alimpaan helvettin :D Ja noi toffeeraidat on just hyvän sävyiset :) Pidä toi!

Moira84
6/16 | 

Ihana tuo tukka - uus väri matsaa muuten älyttömän hyvin sun silmiin (ainakin kuvan perusteella)! :D <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram