OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No niin, yksi vaatekerros väheni ja tässä olisi vaattet, jotka löytyivät eilen nähdyn ulkovarustuksen alta. Näillä kuvilla mä selvästi testaan montako peräkkäistä asukuvaa bloggaaja voi ottaa kintut ristissä. Joko mulla oli kuvienottohetkellä järjetön pissahätä tai sitten mä vaan en osaa poseerata mitenkään muuten. Vuosien asukuvakokemuksella väittäisin jälkimmäistä. Siis mä itse vedän kursseja siitä miten onnistua valokuvissa ja kuinka poseerata ja ainoa mihin mä itse pystyn on hymyilevä "tulee kohta housuun" -pose. Älkää tehkö niin kuin minä teen, vaan niin kuin minä opetan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

vahapintafarkut-H&M/pusero-Kaiio/neuletakki-ENVY/kengät-Andiamo/laukku-Liebeskind/koru-Greenika

Aika kiva asu vaikka itse sanonkin. Jos ei oteta lukuun sitä, että housut meinasivat pudota jalasta. :D Omistan hirmuisen vähän ruskeita vaatteita, mutta tuosta Stockalta muutama vuosi sitten hankitusta Envyn hieman kirjavasta neuletakista tykkään aina toisinaan. Etenkin nykyisellä hiusten värillä mulle kyllä ihan sopii tietyt ruskean sävyt, mutta minun mielikuvani ruskeista vaatteista on useimmiten vaan jotenkin tylsä. Mutta tällainen hetkittäinen siedätys kyllä auttanee pikku hiljaa asiaan, kuten on käynyt monen muunkin epäröinnin kohdalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kommentit (3)

4/3 | 

Upeat kuvat ja mahtava asu! Mä olen tietoisesti koettanut välttää tota jalat ristissa poseeramista, aina silloin tällöin se tuntuu olevan se ainut fiksu asento kuvia ottaessa. Jälkikäteen katsellessa aina miettii, että mitähän mä taas ajattelin :D

6/3 | 

Mullakin meinaa automaattisesti mennä sorkat ristiin asukuvie ottaessa, et siis ole ainoa:D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat