20130206-211512.jpg

Olen käyttänyt lähes vuosi sitten ostamiani övereitä paljettihousuja ihan harmillisen vähän. Syynä on ollut se, ettei kenkäkaapistani ole löytynyt oikein mitään pöksyihin passaavaa. Tänään illalla kuitenkin lamppu syttyi ja ymmärsin uusien Martensien pelastavan tästäkin pulasta.

Nää niin menee päälle huomenna. Mitä siitä, että olo on vähän kuin sirkustirehtöörillä. Tai ehkä klovnilla. Blinbling on aina hyvästä.

Käydessäni kiiltävänä kauppareissulla muistin kuitenkin sen toisen syyn miksi jousut ovat jääneet kaapin perälle. Ne ei meinaa pysyä jalassa! Niinpä suuntaankin nyt ompelulaatikolleni etsimään kuminauhaa jonka voisin pujottaa vyötäröresorin sijaan.

Nyt kun sopivat kengät on löytynyt, täytyy housuja myös estää valahtamasta nilkkoihin, sillä nämä voi hyvinkin olla seuraavat lempihousuni.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram