Onni on alennusmyynnit. Ja käsittämätöntä mäihää puolestaan alennusmyynnistä löytyvät hyvät ja vieläpä kauniit kauniit rintaliivit omassa koossa. Usein on oman kokoisten kivojen liivien löytyminen ihan ylipäätänsäkin hankalaa, joten en koskaan uskalla haaveilla edes löytäväni niitä edullisesti. Tällä kertaa kuitenkin Porin Sokos yllätti iloisesti.

Freya Antoinette ja Freya Rio, molemmat -40% alessa ja toisista sain vielä extra 20% alennuksen etukupongilla. Kahdet ihan loistavan tuntoiset ja nätit liivit yhteensä viidelläkympillä! Se on vähemmän rahaa kuin mitä useimmiten maksan yksistä. Niinpä lausun vain onnenkyynelteni seasta, että kiitos Sokos, kiitos ale-sesonki ja kiitos Freya!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (5)

Hassunenni

Tapiolan Sokos yllätti myös kokovalikoimallaan positiivisesti! Siellä oli pienellä ympärysmitalla ja isolla kupilla varustettuja liivejä tosi hyvin :) Freyaa kokeilin myös mut ne ei käyny mulle. Triumphia ja Chantellea tarttui kolmet mukaan :)

nasu86

tää on kiitospuhe sinulle =)

mä näin sut kirpparilla kun laitoit pöytääsi, en kehdannut tulla nyppämään hihasta sua.

ostin sulta lompakon,teepparin ja kirjan =) siis kiitos!

ja sitten kun olin keränny rohkeutta niin sä lähdit jo...seisoskelin jonossa paraikaa joten en sitte päässy sua moikkaamaan.

no joku toinen kerta sitten =)

hahaa! oisit vaan rohkeesti tullut nyppäämään hihasta! tiedoksi muuten, et kirpparipaikka tulee olemaan mulla ainakin kolme viikkoa, ja vien sinne pikkuhiljaa koko ajan lisää kamaa, sillä meillä on ensi kuussa muutto edessä. :P

nasu86

mä jo pelkäsin et luulet mua joksi epämääräseksi tyypiksi kun kiertelin useempaan kertaan siinä ku laittelit niitä tavaroita =D

mut keräsin vaan rohkeutta!!

kiitos vinkistä tartteepi käydä uudestaan kattomassa joku kerta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 35-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram