Mitä silloin kiskotaan päälle, kun silmien avaamisen ja ovesta ulos juoksemisen väliin mahtuu kokonaiset 10 min ja pukeutumisen lisäksi on pestävä naama, harjattava hampaat, pakattava laukku ym ym? Oikea vastaus on "ensimmäinen käteen osuva mekko". Yhteen vaatteeseen pikaisesti sujahtamalla on hoidossa niin ylä- kuin alaosakin ja ne vielä melko varmasti sopivat yhteen.

20120815-230449.jpg

Sekä eilisaamu, että tämän aamuinenkin lähtö menivät juurikin yllä minitulla kaavalla joten olen viihtynyt kaksi päivää peräkkäin sohvalta käteen sattuneessa pilkkumekossa ja punaisissa ballerinoissa. "Tukanlaitto" on hoidettu heittämällä päähän eteisessä tyrkyllä ollut hattu.

Laukkuna on tietenkin toiminut maanantainen Tiger of Sweden -löytö, sillä pitäähän uuden tulokkaan päästä heti tutustumaan kotikaupunkiinsa.

20120815-230456.jpg

Olin jo moneen kertaan huomannut kaipaavani yksinkertaista mustaa kaiken kanssa yhteen sopivaa ja tilavaa olan yli -laukkua, joka olisi kuitenkin hieman kulahtanutta Marimekon olkalaukkuani salonkikelpoisempi.

Tiger of Swedenin muuttoalessa se sitten odotti minua; juuri tarpeideni mukainen unelman pehmeä nahkalaukku kaunis alelappu rinnassaan. Normihinta 269 €. -70% alennuksen ansiosta vain 80 €. Ah ja oih! Ei voinut jättää kauppaan.

Tuo veska on ihan täydellinen esimerkiksi matkoilla. Laukkua jaksaa kantaa pidemmänkin päivän ja kädet jäävät vapaaksi esim. valokuvaamiseen, ostosten kantamiseen ym. tärkeään. Tilaa on riittävästi jotta se nielee lompakon ja puhelimen lisäksi mm. sen kameran, neuletakin, juomapullon, meikkipussin ja vaikka mitä muuta. Ja ulkonäöltään se on juurikin niin huomiota herättämätön ja ajaton, että siitä jaksaa tykätä vuosikausia.

Laukun käytännöllisyyttä lisää vielä se, että jos tila loppuu niin laukkuun tulee tuon etuläpän mitalta lisää tilaa, kun olkahihnan kiinnittääkin noihin suuaukon vierellä oleviin metallilenksuihin. Hieman huonosti selitetty, mutta en nyt tajunnut ottaa havainnollistavaa kuvaakaan. :P

Mutta kaikin puolin siis loistohankinta. Tiikeri pääsee testaamaan toimivuuttaan reissukäsilaukkuna tuossa reilun parin viikon päästä, kun suuntaan mamman ja siskojeni kanssa muutamaksi päiväksi Roomaan. Ihanaa!!

20120815-230505.jpg

Käytiin aamulla tekemässä Emma-Kaisan kanssa studiossa Sovituskoppia ja ihastelin jälleen kerran hänen söpöjä Hello Kitty -tennareitaan. Mulle kans!

Loppuun vielä yksi "kuin kaksi marjaa"-kuva. Emma-Kaisa itse vaati tätä.

20120815-230512.jpg

On hamsterilla posket hieman kipeänä ja turvoksissa uusien lävistysten takia. Mutta söpöjähän nuo on molemmat. :D

Hamsterikuva: http://www.hamstercagesadvice.com/

Kommentit (4)

tiippa
5/4 | 

Apua! tiedätkö mihin saakka toi tigerin muuttoale kestää? Ne laukut vaan niin kolahtaa muhun <3

6/4 | 

en osaa sanoa. Mutta itse siis kävin maanantaina ja kyllä siellä oli vielä aika monta ihanaa laukkua jäljellä. Etenkin sellaisia isompia kasseja. Esim viikonloppulaukuksi sopiva musta nahkalaukku olisi irronut hintaan 120 €.

Marjukka
7/4 | 

Varsinainen löytö tuo laukku, kyllä!

Ja jo nyt toivotan sinulle, siskoillesi ja mammallesi hyvää Rooman matkaa, itse suuntaan ikuiseen kaupunkiin kuukauden kuluttua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat