Kidutan teitä viel yhdellä kuvasatsilla Objectin monitoimineuleesta. Voi olla, että teiltä tämä aihe tulee jo korvista ulos, mutta haluan laittaa kuvat tänne itselleni muistiinpanoiksi. Aiemmat neljä eri väännöstä kameleontista täällä ja täällä. Ja sitä paitsi, tuijoteltuani näitä kuvia nyt joitakin päiviä, olen alkanut pitää niistä melkolailla, joten sellaiset kuvat on ehdottomasti julkaistava. Voin nimittäin kertoa, että melkoinen määrä päivänasuja jää tyystin julkaisematta, kun kaikki otetut kuvat saavat ankaran roskakorituomion. Kivat kuvat laittaakin blogiin sitten sitäkin innokkaammin. Näistäkään otoksista en heti aluksi tykännyt yhtään, kun tunsin itseni niin limaiseksi ja meikittömäksi hirviöksi, mutta tarkemmin katsottuna tuo laittamaton nuhjutukka onkin just parasta. :)  Pitäis varmaan opetella olemaan itselleen armollisempi sen suhteen mitä blogissa julkaiseen. Mutta kun valokuvat vaan tuppaa olemaan useimmiten niin kovasti peilikuvaa raadollisempia ja se sitten kirpaisee.

objectB7

ObjectB6

Mutta nytpä kysymys sitten kuulukin, että kumpi on totuuden mukaisempi? Peilikuva vai valokuva? Miksi se peilistä näkyvä ihan kivan näköinen tyttö tallentuu niin harvoin pikseleiksi? Miksi peilistä harvemmin osuu silmään se sadalla leualla varustettu Quasimodo, joka niin usein esiintyy jpg-muodossa? En tajua.

Piti vaan julkaista nämä kuvat eikä alkaa lässyttämään yhtään mitään, mutta eikös pieni harkitsemattomuus ole välillä paikallaan.

Kommentit (29)

30/29 | 

Yökyöpeli! (no niin mäkin... punkkua ja gradua :D ) Ja mikä siinä aina on, että jos on ryhmäkuvassa, niin muut näyttää kauniilta mut ite kamalalta. No heureka, tietty se, että itteään siinä rupeaa arvostelemaan ja niitä muita katselee ihan armeliaasti!

Hyvältä näyttää, hyvä ostos ja nätti Veera <3

Veera
31/29 | 

kiitos muru kannustuksesta! Mut asiasta toiseen.. eikö se gradu oo vieläkään valmis? Venytät sitä vaan jotta saisit juoda yöt läpeensä punkkua. ;D

32/29 | 

Ihan kohta se on valmis, mutta ilman punkku siitä ei olis koskaan tullu mitään! :) Saitkos jo uusimman Marie Clairen? Mulle tuli tänään. Sillon kun sen alkukesästä tilasin ni kesti kyllä joku melkein 2 kk ennenkuin alkoi tulemaan.

Veera
33/29 | 

Mulle tuli ytänään jo toinen numero MC:a. Eli tosi nopeesti hoitui homma!
Sitä tarjousta hyödynsi aika monikin kommenttiboksin perusteella. :)
Tsemppiä loppurutistuksiin sen punkun juonnin kanssa! Tai siis gradun..

JoJo
34/29 | 

Punkkua ja gradua...hmm...taidan mäki kokeilla ;D nimim. "I have a motivation problem until I have a time problem"

JoJo
35/29 | 

Toi on kyllä unelma-vaate monitoimisuudessaan! Mistäs sä tämän löysitkään? :) Ja mitä tulee tuohon valokuva vs. peilikuva -asetelmaan, niin sen on pakko olla vaan omaa turhaa nillitystä. Noi sunki kuvat näyttää mun silmään oikeen aidon kauniilta.

37/29 | 

Heh, pakko tarttua nyt tähän, kun olen pohtinut aihetta NIIN paljon! Peilistä kun useimmiten kuitenkin katsoo se ihan ok tyttö, mutta kuvissa sitä ei näy millään ;).

Valokuvaukseen perehtyneemmät sitten joskus minua asian suhteen valaisivat... Eli jotta peili- ja valokuva näyttäisivät omasta mielestä samalta, niin peilautumisen, linssien yms takia valokuvaa ei pitäisi ottaa omasta nassusta, vaan siitä peilikuvasta. Siis peilin kautta. Tai jotenkin noin, en muista enää :D. Mutta pointtini oli, että tuo ero ei ole omassa päässä, vaan se on ihan jokin fysiikan lakeihin, peileihin, vääristymiin ja muihin perustuva juttu :).

Ja loogisesti tuosta seuraa, että muiden mielestä sun kuvat on ok, koska se nassusta otettu kuva vastaa sitä, miten muut sinut näkevät. Itse näet aina peilikuvan, mikä on siis eri näköinen. Tuntuupas mutkikkaalta, kun en enää tuota selitystä itsekään tarkkaan muista :D.

Milloin olisi tulossa salamanpehmennysvinkkejä? :)

Veera
38/29 | 

se salamanpehmennys homma jumittaa sen vuoksi, ettei kädet riitä että ottaisin itse itsestäni valokuvan ottamassa valokuvaa toisella kameralla kera apuvälineen. Eli toisin sanoen pitää oottaa, et ukko olis joskus kotona ja ottais kuvat kun demonstroin. :P

Annu
39/29 | 

Niin, en tajua. MIKSI kuvat aina epäonnistuvat, vaikka luulee näyttävänsä ihan messevältä. :D Vai onko tosiaan niin, että valokuva kertoo totuuden. EI, hirveä kohtalo. :(

Veera
40/29 | 

ei, ei se valokuva voi olla totuus. Se on pimeiden voimien valtaansa ottama irvikuva. :D

41/29 | 

Mä oon monesti aatellut kauhuissani itestäni otetut kuvat nähtyäni, että miten ikinä kehtaan enää näyttäytyä missään, jos tosiaan tietämättäni näytän siltä miltä kuvissa = ääliöltä. Tota ajatusta hetken märehdittyäni tajuan aina, että hitto vie, ei ne muut ihmiset muhun silti mitenkään oudosti ja kammoksuen suhtautuneet eli ehkä se oma kauheus onkin vaan omassa päässä eikä muilla oo mitään valittamista mun naamastani tai ei enää nii sutjakasta kropastani - liekö sitte siksi, ku niiden aika menee omia ulkoisia virheitään miettiessä.;p

Kai se vaan nii menee, että jos virheitä itestä ettii, niitä löytää aina enemmän ku siitä vierustoverista. Parempi vaan uskoa, että se peilikuva tai mikä kuva ny eniten itteä miellyttääkin, on se oikea. Ja hei, pikku kaksarihan (tai pari) ovat vain merkkejä iloisesta elämästä. Näin mä ainakin koitan itelleni joka kerta kuviani kauhistellessani vakuuttaa.:D

Veera
42/29 | 

Joo, samanlaisia ajatuksia aina itsellänikin. Näytän sellaisissa bileräspykuvissa aika niin jäätävältä kyttyräselkä tonnikeijulta kera sadan leuan, et tekis mieli hautautua maan alle. :P

43/29 | 

Tuo valokuvajuttu on kyllä meikäläistäkin mietityttänyt aika lailla, koska näytän kuvissa ihan kamalalta. Jotenkin sitä haluaisi uskoa että se siedettävän näköinen peilikuva on se "oikea" kuva... Mutta todellisuus taitaa olla, että näemme jokaisen ihmisen (varsinkin itsemme) vähän eri tavalla kuin joku toinen :)

Annap.
45/29 | 

Mulla tuli mieleen se, että ihminen liikkuu kuitenkin koko ajan vähän Kameran tallentama asento voi olla joku outo välimuoto siinä välissä, jota ei itse livenä lainkaan rekisteröi. Toiset kiinnittävät huomiota suuhusi ja silmiisi kun puhut ja hymyilet, pysähtynyttä valokuvaa katsellessa taas on aikaa keskittyä epäolennaisuuksien tarkastelemiseen. Ihminen on niin paljon enemmän kuin kuva, teksti tai edes puhelinääni antaa ymmärtää.

Veera
46/29 | 

Näin minä sen itsekin näkisin. Livenä kukaan ei ehdi kiinnittää huomiota siihen nanosekunnin mittaiseen kaikista kauheimpaan zombie-ilmeeseen jonka kamera sitten tietenkin just vangitsee. :)

Anni
47/29 | 

Kannattaa katsoa esim. youtubesta vinkkejä, miten poseerata kameralle, se on ihan oma taiteenlajinsa. Mä olen aina ollut kuvissa epäonnistuvaa sorttia, mutta parin pikku vinkin avulla onnistun nykyään ihan kohtalaisesti.

Vinkki nro 1 : Nojaudu kameraan päin! Jos koitat jotenkin "ryhdistäytyä" kameran edessä, saat kaksoisleuan näkyviin ja muutenkin tympeän yleisilmeen.

Vinkki nro 2 : Hymyile aina! Ainakin mulla ilmeettömät kasvot näyttävät kamerassa ihan hirveiltä. Jonkin asteinen hymyily/hyväntuulisuus on pohjana myös muille ilmeille.

Anni
48/29 | 

En siis puhu Veerasta, joka on ihanainen itsensä blogin kuvissa, ja osaa olla kamerassa. Laitoin ihan yleisen tason vinkkejä, joista on itselleni ollut apua.

Veera
49/29 | 

Joo, mulle noi poseeraushommat nyt on käytännössä hyvinkin tuttuja ammattini vuoksi, mutta se on vaan pirun paljon helpompi ohjailla toisia ihmisiä kuin itseään.

50/29 | 

Tosi hyvin sä "vedät", siis poseeraat hyvin ja onnistut myöskin kuvissa hyvin! Mulla olisi pieni pyyntö...nimittäin voisitko sä kuvata tämän kameleonttineuleesi vaikka henkarissa? Mulle ei siis ole kunnolla vielä avautunut, mistä "lähtökohdista" sä lähdet muokkaamaan tuota sun ihqua

monitoimipuseroasi! Ei tule vielä korvista ulos :))

Veera
51/29 | 

Noi onnistuneet kuvat vaatii kuule aina melkoisen kasan epäonnistuneita otoksia. :D

Mut joo täytyy koittaa muistaa ottaa henkarikuvakin!

52/29 | 

Aah, mikä monikäyttövaate! Hirmuinen houkutus kipaista ostoksille. Näyttää tosi hyvältä!

Samaa kamera/peiliproblematiikkaa olen miettinyt. Yritän vähän blogilla lievittää kamerakammoa, normielämässä kun minusta on niin järkyttäviä otoksia, että pakoilen kameraa melko aggressiivisesti.

Veera
53/29 | 

tää bloggailu kyllä hieman auttaa siihen normi itseinhofiilikseen. Kun tätä varten tulee niin paljon kuvailtua itseään, niin niihin hirviökuviinkin tottuu edes jossain määrin. :)

54/29 | 

Oot jo melkein saanu tuon neuleen myytyä, mullekin ja yleensä en harrasta oikeastaan mitään mikä muistuttaa liiviä ;) Kävin eilen testailemassa neuletta lähimmässä Vilassa ja kyllä sillä tosiaankin saa todella kivoja kieputuksia aikaan.

Veera
55/29 | 

Hahaa! Mun mielestä toi on niin mainio vehje, et sen ilosanomaa viitsi kyllä levittää. Eli suosittelen ehdottomasti hankkimaan! :D

57/29 | 

ei turhan sulonen monitoimineule! ja täydelliset kuvat. en nää kyllä tukassa mittään vikaa :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram