Usein tulee kyselyjä, että mistä ja milloin jokin asukuvissa nähty vaate on hankittu, mutta koska minulla on käytössä paljon vaatteita, jotka on hankittu jo vuosikausia sitten, ei ostopaikka- ja merkkivinkit välttämättä juurikaan kyselijöitä enää auta. Siksi onkin varmaan ihan hyvä idea vinkkailla mikäli vastaan tulee jotakin samankaltaisia tuotteita kuin jotkut päälläni nähdyt suosikkijutut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Edestä kierteellä oleva Michael Korsin viskoosi-silkki-kashmir -neule löytyi viime talven Rooman reissulla outletista eikä kyseistä tuotetta ole enää tullut missään vastaan vaikka olen moniakin nettikauppoja selaillut.

Samaan kiepsautustyyliin luottava neule tuli kuitenkin vastaan puuvillaisena mun lempparinettipuljussa Elloksella! Ellos Plus Collectioniin kuuluvaa neuletta on tarjolla mustana ja harmaana ja kokoskaala kattaa välin 42-60.

ellos

Pitäiskö aina silloin tällöin koota sellaisia "copy cat" -kollaaseja? En todellakaan kuvittele, että joku haluaisi suoranaisesti pukeutua just niinku mä, mutta tollaset postaukset vois tarjota hyviä vinkkejä mistä löytää samantyyppisiä juttuja mitä täällä asukuvissa vilahtelee, vaikka just ne mun vaatteet olisikin jo ikivanhoja.

Kommentit (5)

8/5 | 

Erittäin hyvä idea koota noita 'kopioita' erilliseen postaukseen - joskus tulee mietittyä mistä tuokin vaate tai kenkäpari on ja harmiteltua kun sitä ei enää mistään saa :)

hanna

www.hannamariav.com

Sande
9/5 | 

Hyvä idea :) Sun innoittamana tilasin muuten yks päivä ne Crocsin mustat kiilakorkosandaalit. Olivat vieläpä alessa ja kun liityin postituslistalle, niin lähti vielä oliko -20%. Kivoilta ja keveiltä vaikutti jalkaan.

Inkeri
10/5 | 

Samantyylinen on ollut myös Vero Modalla!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat