Tehkää mulle palvelus ja käykää tilaamassa nämä Elloksen alesta loppuun, etten minä ehdi sortua. On kiellettyä ostaa lähestulkoon täysin samoja kenkiä kuin jo omistaa. Eikö olekin? (vai pitäisikö muotoilla kysymys muotoon synninpäästö ja kysyä, että Eihän ole kiellettyä?)

Bronx

Mutta kun ne on avonaisemmat ja niissä on kiiltoa ja takana vetoketju ja ne on vaan jalassa aivan törkeän hyvät! Mutta ei, pysyn lujana ja järkevänä. Käyttäydyin kuin aikuinen. Nih. Ei ees yhtään tee mieli. Eipä.

Samaa äärettömän mukavaa lestiä ja korkkipohjaratkaisua on hyödynnetty monessa muussakin mallissa. Voin suositella lämpimästi. Onneksi eivät ole kuin -30% alennuksessa, suurempien prosenttien kera olisi ehkä jo tilaus vahvistus kilahtanut sähköpostiini. :D

bronxbronxbronx

Kaikki Elloksen ale-kengät löytyvät täältä.

Kommentit (5)

6/5 | 

Kyllä se on niin, että jos mä löytäisin ihan loistavalestisen kengän, niin villit hevosetkaan eivät estäisi ostamasta toisia samantyyppisiä, samalla lestillä varustettuja!! ja vaikka kolmansiakin :D

10/5 | 

Upeita kenkiä. Mä olen varmaankin sovittanut noita ekoja kenkiä. Minun jalkaa painoi toi päällisremmi ihan törkeesti vaikka minulla onkin aika kapea jalka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram