Ihana päivä! Tähän keväiseen lauantaihin on kuulunut mm. tankotanssitunti, lounas murun kanssa kiinalaisessa, kevään eka terassilla auringossa nautittu skumppa ja kortin täydeltä kivoja asukuvia, joista viimeisimmän kohdan kaadan nyt teidän näytöillenne.

Rakkaus raitapaitoihin jatkuu vaan viikosta toiseen ja  kaapissa talven ajan lojuneet oranssit farkut ilmaisivat auringonsäteiden myötä halunsa päästä ulkoilemaan. Valkoiset tennaritkaan eivät enää aiheuta kauhunsekaisia sydämentykytyksiä kuten aluksi.

Mitään järkevää tekstiä multa ei nyt tänään irtoa, leijailen niin kepeissä kevättunnelmissa ja olen vaan jotenkin sekopäisen onnellinen kaikesta, joten koitan vaan nauttia hetkestä pää tyhjänä. Ehkä mä huomenna jaksan taas muodostaa jotain ajatuksiakin ja niiden pohjalta lauseita naputeltavaksi. Aiheita ainakin olisi: tän päivän tankotanssifiilikset, uuden kotimaisen pluskokoisille suunnatun vaatemerkin esittely nyt ainakin ensi hätään, huivitutoriaaleja ja monta muutakin asiaa kuplii tuolla blogin luonnoksissa.

Mut nyt mä vaan tuuppaan nää kuvat tänne ja alan miettimään, et mitäs kivaa sitä vielä tähän lauantai-iltaan keksisi.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAfarkut-Lindex, Generous (saatu)/pusero-Gina Tricot/nahkarotsi-Junarose (saatu)/aurinkolasit-Le Specs (saatu)/korvikset-Merry Go Round

Kommentit (2)

LauraHoo
1/2 | 

Tosi raikas ja kaunis asu! Nämä kuvat nosti hymyn omillekin huulille - ahh, kevät ja aurinko!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram