Olin melkein jo ehtinyt unohtaa, että minulla oli vielä viime viikkoisen kilpailun arvonta suorittamatta, mutta onneksi minua muistutettiin asiasta kommenttiboksissa. :)

Adoben Photoshop Elements 10 + Premiere Elements -ohjelmistopaketin arvontaan osallistui lähes parisataa lukijaa joilla kaikilla tuntui olevan painavia syitä toivoa voittoa itselleen. Tällä kertaa rouva Fortuna päätti olla nimimerkki Anniiinan ystävä. Toivottavasti hän saa tästä palkinnosta apua ja inspiraatiota opintoihinsa, hän nimittäin vastasi seuraavaa:

Aloitin tänä syksynä julkaisugraafikon opinnot. Vielä en ole omia ohjelmia ostanut, koska ne ovat hirmu kalliita. Opiskelijalle tosi iso raha laitettavaksi. Kipeästi tarvisin ohjelmia myös kotona, koska aina ei voi tehdä koulussa (illat, viikonloput). Paras inspiraatio syntyykin kotona.

Kiitos paljon kaikille osallistujille!

Ja vinkkinä kaikille teille jotka juuri tästä kyseessä olleesta ohjelmistopaketista haaveilevat, niin Adobella on nyt kyseisestä tuotteesta -30% alennus 8.1.2012 saakka. Photoshop Elemets + Premiere Elements 10 -setti irtoaa tällä hetkellä n. satasella. Ei paha todellakaan.

Kommentit (3)

SaraJana
1/3 | 

Onnittelut Anniinalle, tuntui menevän palkinto tismalleen oikeaan osoitteeseen ja tarpeeseen! :)

2/3 | 

Oi ihanaa kerrankin onni potkaisi :)

Mutta miten saan lunastettua voittoni? Kumpaankaan sähköpostiini ei ole tullut vielä mitään tietoa voitosta.

Sormia syyhyy jo päästä kokeilemaan.

olen kyllä sulle sähköpostia laittnut osoitteeseen joka kommentissasi oli... Miksikähän ei ole tullut perille. Outoa.

Eli, laitatko itse mulle meilillä osoitteesi veera@indiedays.com, niin saan toimitettua sen eteenpäin ja saat palkintosi. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram