Tässäpä parin kuvan mittaiset juhannusterkut täältä aurinkoisesta, mutta lähes jääkarhun ahterin viileästä Porista.

Kuvankaappaus 2014-6-20 kello 21.29.09

Tyyli on tietenkin ollut kohdallaan kuten aina. Villaukat Crocsin ballerinoissa ja Amorphis-huppari kesän suosikkihousujen kaverina. Kädessä tietenkin mitäs muutakaan kuin skumppalasi. Ifeel pretty and happy.

Juhannusaattoon on kuulunut perinteisesti saunomista ja syömistä. Lisäksi nöyryytin hieman murua ja hänen pikkuveljeään tikan heitossa. Oli kesän ekat heitot ja fiksua olisi varmaan lopettaa se samontein tähän onnistumisen tunteeseen, sillä tunnen itseni ja tiedän kuinka paljon se taulun ohi nakkelu turhauttaa, jota useimmiten harrastan.

Kuvankaappaus 2014-6-20 kello 21.29.26

Juhannuksen paras herkku syntyi tänään minun ja Tommin yhteispelillä, kun väsäsimme suussasulavan ja kesäisen Brita-tortun. Ohje tähän raparperihilloketta välissään piilottelevaan kakkuun löytyi torstain Satakunnan Kansasta ja tiesin sen loistavaksi, sillä sain onnekseni pari viikkoa sitten kuvata ja syödä toimittajan väsäämää versiota. Nam ja slurps.

Minun juhannusaattojuhlintani jäi kuitenkin loppujen lopuksi melko lyhyeksi, sillä Tommin lähtiessä anoppilareissun jälkeen paljuilemaan kaverinsa luoksi palasin minä suosiolla  kotiin hirvittävän hartiakivun vuoksi. Joten täällä sitten nappailen särkylääkkeitä, etsin asentoa, jossa sattuisi vähiten ja tuijottelen kymmeneen kertaan nähtyä Notting Hilliä. Huikeaa.

Ihanaa juhannusta kaikille!

Kommentit (3)

omppumies
Liittynyt13.7.2013
4/3 | 

Hello ja hyvää juhannust! Sulla on kiva blogi,jota seuraan aktiivisesti. Ja joo minäkin katsoin tänään Notting Hillin ties monennenko kerran. Mukavaa kesn jatkoa! t.Omppu

n
5/3 | 

Kivaa juhannusta! Villasukat, läjä dvd-leffoja ja kasa kirjoja - rento juhannus on paras juhannus.

6/3 | 

Voi eiiii mitä herkkuja! Nyt on kaikkien blogeissa ollut sellaista settiä, että pakko se on joku päivä leipoa itekin. Itse kun tyydyin vain paistamaan plättyjä jussina. Joskin nekin oli todella hyviä vaniljakreemin ja tuoreista mansikoista tehdyn survoksen kanssa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram