Siitä huolimatta, että jo teini-iästä asti mammani on joka käänteessä yrittänyt saada minua innostumaan huulipunan käytöstä ("pistäisit nyt edes vähän huulipunaa, niin et näytä niin haamulta"), niin punat ovat  enimmäkseen saaneet härskiintyä meikkipöytäni laatikoissa. Kesäkuisella Helsingin reissulla kuitenkin vietin hetken jos toisenkin huulipunankäytön suurlähettilään eli Pupulandian Jennin seurassa ja koin pientä valaistumista. Sain erään meikkaajan toimesta huuliini kirkasta korallinsävyä ja niin Jenni kuin moni muukin intoili sen sopivan minulle loistavasti ja joidenkin lausuntojen mukaan kyseinen kosmetiikkatuote jopa sai kasvoni hehkumaan. Melkoinen suoritus pikkuiselta väripuikolta!

Sen verran kuitenkin aloin innostumaan kehuista, että päädyin Helsingin shoppailukierroksellani ostamaan reilun tunnin sisällä neljä huulipunaa. (olen aiemminkin maininnut, että mulla on vaan asennot On tai Off). Jenni kehui ostoksista kuultuaan olevansa minusta suorastaan ylpeä. :D

Suurimmaksi suosikiksi ostoksista on reilun kuukauden aikana noussut ehdottomasti L'oreal Paris Color Riche Intense -puna ja sävy nimeltä Magnetic Coral.  Laiskat meikkipäivät ovat saaneet ihan uutta potkua tästä ja muista  isojen tyttöjen värikynistä!

Kesän asusteiden Top-listalla on värikkäiden huulien lisäksi pysytelleet erilaiset kullan ja pronssin sävyiset korvakorut ja rannerenkaat. Ja minä kun olen yleensä niin hopean ystävä, mutta jotenkin tämä kesä heittää kaiken päälaelleen. Isomman rannerenkaan historiasta minulla ei ole tarkkaa muistikuvaa.. OIisiko se voinut löytyä joskus mamman laatikoista? Se on joka tapauksessa pyörinyt korurasiassani jo vuoden jos toisenkin. Ilahduinkin melkoisesti kun reilun viikon takaisella Rauman reissulla eksyin pieneen antiikkiliikkeeseen ja löysin sen korutiskistä tuon kapeamman renkaan, joka näytti kovin kovin tutulta. Vitonen tiskiin ja vanha rannerenkaani sai uuden pikkusiskon.

Kuvia punasta ja korusisaruksista In action luvassa seuraavassa postauksessa... nyt painuu pää tyynyyn.

Kesän lemppariasusteisiin on ehdottomasti kuulunut kuvissa näkyvä huulipuna ja rannerenkaat.

Kommentit (3)

4/3 | 

Jään odottamaan huulipuna in action postausta, täydellisen huulipunan löytäminenkin kuin ole todellakaan helppoa. ♥

arjamaaria
5/3 | 

Pakko myöntää, laitoin sit huulipunaa ja huulikiiltoo töihin, kun oli edustus. Ihan vaan siksi, että pakko opetella. Kiitos.

6/3 | 

Aivan mahtavaa, että sinutkin on nyt saatu käännytettyä huulipunien puoleen. :) Ja on ehkä hienoin titteli pitkään aikaan tuo huulipunankäytön suurlähettiläs, kiitos! :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram