Pikaiset kesälomaterkut Helsingistä! Olen parhaillaan viettämässä Iinan tupareita ja meininki on vallan mahtava.

United Nuden korot sapuivat tänään, eli ajoitus osui ihan kohdalleen. Kenkien väri on luonnossa melkoisesti enempi neon kuin kuvan perusteella luulin, mutta ensihämmenyksen jälkeen tulin siihen tulokseen, että kengät ovat aivan upeat. Mielipiteeseen yhtyivät kaikki muutkin paikalla olleet naiset. Jalassa kengät tuntuvat todella tukevilta ja vaikka ovatkin nytuutena hieman tiukan tuntoiset, niin olen varma, että muotoutuvat jalkaan jo yhdellä käyttökerralla. Aaah.. tykkään!

Skumpan juominen aloitettiin jo heti puololtapäivin ja ai, että maistuu! On niiiiiiin mahtava lomafiilis hyvässä seurassa skumppalasi kourassa. Kohta vuorossa Mattolaituri ja ehkä pari skumppalasia lisää.

Valio toimitti Iinan ovelle läjän Oma-jäätelöä bileitämme viilentämään. Itse nielaisin tuossa jo puoli purkillista tuota mansikan makuista ja kyllä oli freesiä ja namia. Pelkkä mansikkajäätelö on mielestäni vähän tunkkaista, mutta jäätelön ja sorbetin yhdistelmä toimii kyllä kuin häkä. Taidankin hakea loppu purkin tuolta pakastimesta heti tämän postauksen julkaistuani.

Päätettiin tuossa Iinan kanssa ihan extempore, että lähdetään huomenna aamulla Tallinaan yhden yön reissulle. Ihan mahtavaa! Ajateltiin suunnata ainakin Tallinaan upeaan modernin taiteen museoon Kumuun ja eläintarhavierailukin himottaisi. Iinan Airi Mäkipuukkinen (Macbook Air) lähtee mukaan, joten ihan varmasti  reissuraporttia tiedossa viikonloppuna. Ihanaa viikonloppua teille kaikille! Minä ainakin nautin kesälomastani ihan täysillä. :)

Kommentit (3)

4/3 | 

Jotenkin niin ihana postaus! Mä tässä istuin himassa ja pohdiskelin, että lähteäkö kavereiden kanssa terassille vai jäädäkö kotiin nyhjöttämään.. tän sun postauksen myötä tuli niin hyvä fiilis itsellekin, että todellakin suunta vie hetken päästä aurinkoiselle terassille kera loistavan seuran! Jatkakaa te siellä samaan malliin ja pitäkää superhauskaa! :)

6/3 | 

Todellakin suosittelen tuota eläintarhavierailua, hinta on kohillaan ja voi apua, Tallinnaan keväällä syntyneet amurin leopardi poikaset on vissiin kasvaneet jo niin isoiksi että niitä saattaa nähdä jo ulkosalla! Netistä niitä voi seurailla jos on pesässään http://www.interactivezoo.eu/index.php?id=3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat