Pomon  piti tänään napata minusta pari kuvaa yhtä julkaisua varten ja olin sitten pakannut sopivasti mukaan sellaisia kamppeita joista olen halunnut laittaa teille vielä lisäkuvia. Eli tästä nyt sittenmonta kärpästä yhdellä kuvalla. Ja sitä paitsi, kuvista tuli itselle tosi hyvä mieli, koska näytin niissä astetta paremmalta kuin miltä viime aikoina on tuntunut. :D

kokokuva2010_10_19

Tässä fotossa siis kaikki seuraavat jutut:

1. Ne mun niin kovasti intoilemat farkut vielä kerran! Ei tuosta kyllä edelleenkään näy muuta kuin lahkeet, mutta tuskin te mun ahteria haluaisitte katsellakaan. :D

2. Uudet upeat korkkarit noin niin kuin jalassa eikä vaan pöydällä pönöttämässä. On ne vaan hienot.

3. Helsingin reissulta ostettu läpikuultava Monkin paita, josta ei oikein saanut selvää aiemmasta asukuvasta.

4. Uusi Soaked In Luxuryn niitiikoristeinen clutch, jonka sain lahjaksi lähelläni sijaitsevan Muotiliike Bonitan ihanalta omistajalta, Hannilta. Laukku oli kuulema tuonut välittömästi minut mieleen, joten hän oli heti pakannut paketin minua odottamaan. Yllätyin ja ilahduin kyllä melkoisesti!  Just Amsterdamin kentällä kuolasin yhtä mustaa niitticlutchia jota en kuitenkaan raskinut ostaa, ja sitten minua hemmotellaan tällaisella lahjalla. Melkoinen munkki. :)

Voisin muuten väittää, että tässä on nyt taas kerran sellainen monta tilannetta pelastava luottoasu, jonka voi kiskoa huoletta niskaan aina kun tarvitsee vartin varoitusajalla muuntua töistä palanneesta trikoohirviöstä astetta skarpimmaksi olennoksi. Kaikki palaset juuri sellaisia mitä rakastan, eikä ne yhdessäkään ihan huonolta näytä.

Kommentit (16)

coco
19/16 | 

IIIhana kuva ja iiiihanat korkkarit! Multa ei löydy yhtäkään punaista paria, pitäis kyllä löytyä!

Veera
20/16 | 

mä olen niin varma, että sulle punaiset korkkarit passais kuin nenä päähän! Nyt siis sitä oikeaa paria metsästämään.

Veera
22/16 | 

mä en useinkaan lämpenen läpinäkyville jutuille, kun tuntuu, että niistä näkyy aina jotain mitä ei pitäisi. :D

Mutta tässä oli kyllä kaikki kohdallaan.

28/16 | 

Tosi nätiltä näytät.:p Kaikki noi asun osatkin ottaisin mielelläni itelleni, mut korkkarit kummiskin matalammalla korolla, koska en osais enkä jaksaiskaan noin korkeilla kävellä.:)

30/16 | 

Thumbs up, tosi onnistunut kuva ja asu! En osta koskaan mitään KappAhlista enkä käytä farkkuja (hame peittää muhkureidet paremmin) mutta pitäisiköhän nuo ihmefarkut käydä tsekkaamassa...

32/16 | 

Oohlalaa mikä nainen, kannat kyllä vaatteet arvokkaammin ja kauniimmin kuin suurin osa näkemistäni mallinmittaisista luikeroista tekee! :D upea kroppa vaikka vaaka sanoisi mitä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram