Intoilen vielä hieman lisää eilisestä aiheesta, eli Escama Studion kierätyslaukuista. Lähettivät nimittäin minulle uusia pressikuviaan, joita aletaan kuulema lähettelemään kansainväliselle lehdistölle laajemmin vasta huomenna. Mutta koska satuin niitä sopivaan väliin kysäisemään, niin laittoivat ne minulle ihan ekojen joukossa. Kylläpäs parantaa mielikuvaa yrityksestä ja tuotteista entisestään, kun iso firma huomio pientä bloggaajaa maailman toiselta laidalta vastaamalla ystävällisesti ja nopeasti. Olisin toki voinut malttaa mieleni ja postata aiheesta ylipäätän vasta nyt, mutta pakkohan se oma laukku oli esitellä jo eilen.

Eilisestä postauksesta kuitenkin puuttuivat tarkemmat tiedot siitä mistä näitä katseen kerääjiä voi ostaa täällä Suomessa. Ja sen tiedon nyt tänään selvitin googlen ja parin puhelun avulla. Elikkäs tässä vielä muutamia lisäkuvia Escama Studion laukuista. (ja ostopaikat tuolla postauksen lopussa). Tuotteita on saatavilla myös eri värisillä sidoslangoilla (pun, vihreä, musta, sininen jne..), mutta omasta mielestäni tuo yksivärinen hopeinen on ehdottomasti paras lankojen sulautuessa lähes näkymättömäksi osaksi pintaa. Värillisissä versioissa metallinen fiilis kärsii  mielestäni melkoisesti.

escama studio 2

escama studio 5

escama studio 1

escama studio 4

escama studio 1

Suomessa Escamaa tuo maahan Bling Finland niminen yritys, jonka valikoimiin kuuluu erilaisia kierrätysmateriaaleista tehtyjä muotituotteita.  Escama Studion laukkujen hinnat lähtevät 65 € ylöspäin suurimpien mallien maksaessa hieman yli 200 €. Tuotteita on maahantuojan oman Bling Life myymälän (Helsingissä Töölöntorin laidalla) lisäksi myynnissä mm. seuraavissa liikkeissä:

  • Helsinki, Secco Fredrikinkatu 33, Lifestyle Kapteeninkatu 9 C, Positive Design Pietarinkatu 26
  • Hämeenlinna, Petula Kasarmikatu 9
  • Kuopio, Sharon Clothing Haapaniemenkatu 34
  • Rauma, Boutique Cameo Kauppakatu 7

Ääh, pitäis tehdä sata asiaa kuten tiskata ja sivota, mut mä haluaisin vaan alkaa käsittelemään kuvia mun eilisestä super-ostoksesta. Kuvia uskomattomasta monitoimivaatteesta tänään tai huomenna. Se on uskomaton! Onneksi budjetti hieman alittui Tukholmassa, joten saattoi hyvillä mielin tehdä kyseisen hypersupermahtavuushankinnan. En malta odottaa, että näette sen!

Kommentit (20)

2/20 | 

Näyttää kyllä aika jännille! Olisi kiva päästä ihan livenä koittamaan miltä tuo pinta tuntuu. (Tai no, voihan kuvitella miltä tuollainen tuntuu mutta silti :D)

Veera

se on tosi kivan tuntuinen se pinta. Jotenkin miellyttävä kädessä kun on tollanen kunnon tekstuuri.

3/20 | 

Tuo Boutique Cameo avaa poriin liikkeen, joten sulle voi tulla vaikeuksia pitää kukkaro kiinni...:)

Veera

Jee! Ollaan samikset Tarjan kaa. Postasin ton kuvan Escama Studion face book sivullekin ja selitin kuka siellä heidän laukkua käyttää. :)

Baw
5/20 | 

kattoiskohan ihmiset wanhojen risteilyllä kummasti, jos pyytäisin antamaan aina noi tölkkirenkaat mulle :D Kattois joo, mut ne kyl kattoo muutenki..

Veera

Selität kato vaan pelastavas maailmaa niiden renkaiden avulla ja annat kaikkien kattoo kieoon. Keräykseen siis vaan! :D

Annap.

Risteily on varmaan tosi hyvä paikka aloittaa repäisyrenkaiden kerääminen. Mulla menee kohta hermo kun omista juomista on kertynyt vasta n.50 rengasta. Niitä kun on kahta väriä ja ainakin kolmea eri mallia. No, ehkä mulla on yksinkertaisen rannerenkaan ainekset jo koossa. Ihan ei budjetti riitä mielimäni käsilaukun (Masha, 195e) ostamiseen.

Veera

jos hermot loppuu ja haluaa tehdä jotain isompaa, niin ei muuta kuin ostamaan noita renkuloita eBaystä. Sieltä löytyy säkeissä. ;)

Annap.

No voi mähnä! Nyt mä en voi perustella omaa limpparinlitkimistäni mitenkään. Enkä sitä, että sen on pakko olla sokerillista koska lightissa on erilainen rengas.

6/20 | 

Mintun blogissa luki, että sä olit lupautunut tekemään tännekin sen esittelyn/infon, minkä pidit laivalla. Osaatko yhtään sanoa, milloin tuota infopakettia voisi odotella? :)

7/20 | 

Kristiinan jutun jo luinkin, mutta siinä ei ollut mulle mitään uutta (kuvaan erittäin paljon itsekin). Järkkärin kiinteää salamaa en käytä koskaan, mutta salamanpehmennysvinkki kuulostaa kuitenkin lupaavalta! Mielelläni kuulisin myös muita kikkoja, jos sellaisia tiedät :).

Veera

se mun laivalla esittelemä niksi oli nimenomaan kiinteälle salamalle, kun moni bloggaaja kuitenkin vielä kuvaa pokkareilla tai ei omista järkkäriin lisäsalamaa. Mitään irtosalama vinkkejä en ajatellut täällä jakaa, koska sitä nyt osaa useimmat käännellä seiniä ja kattoa kohti ilman ohjeitakin. :)

8/20 | 

Irtosalamaa ei ole mullakaan, lisävaloja vain. Kiinteällä salamalla en ole kuvannut, kun en osaa sitä käyttää / jäljestä ei tule nättiä. Joten tuo pehmennysvinkki tulisi ihan tarpeeseen, jospa sen myötä oppisin ihan sitä kiinteääkin salamaa hyödyntämään :).

Veera

no sellainen tosiaan tulossa! Kun vaan saan itsestäni irti kuvata havainnollistavat kuvat. :)

Sanu
10/20 | 

Pitääkö tässä alkaa nyt keräämään noita rinkuloita, jos sais tehtyä lompakon :) Tätä blogia on kyllä kiva lukea, sulta saa hyviä vinkkejä mistä voisi löytää mielenkiintoisia vaatteita ja koruja, saatoin ehkä kliksutella itseni Koruharakan sivuille ja tehdä tilauksen :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram