Kuten jo aiemmassa pitkiä saappaita esitelleessä postauksessa kerroin, niin lankesin tosiaan Andiamon "Ota 3, maksa 1"-tarjoukseen tällä viikolla. Mutta täytyy kyllä sanoa, että hemmetin mahtava lankeaminen on kyseessä. Hyllyt täynnä oikeasti upeita ja laadukkaita kenkiä, eikä kaikenmoisia kolmen vuoden takaisia jämäpaloja, kuten joiden kin kauppojen vastaavanlaisissa tarjouksissa.

Oma kengänkokoni 37 on vielä sellainen, että aina on alessa jäljellä vielä vaikka mitä upeuksia ja usien ne aiemmin täydellä hinnalla himotellut yksilöty löytyykin sitten uutaman kuukaudne päästä murto-osalla alkuperäisestä hinnasta.

Aika monelle teistä on varmaan käynytkin jo selväksi, että Vagabond on yksi mun ehdottomista suosikkikenkämerkeistä. Niiden lähestulkoon kaikki kengät passaa lestiltään mun jalkaan ihan just eikä melkein. Vagabondin yksi parhaista jutuista on myöskin se, että ne kierrättää niitä samoja jo hyväkis havaittuja lestejä sitten useamman malliston putkeen päivittämällä vain ulkoasua meneillään olevan sesongin mukaiseksi. Kerran jollain hyvällä mallilla koukkuun saatu asiakasa kun on helppo saada ostamaan uudet versiot lempikengistään. Nerokasta etten sanoisi.

Kolmen kenkäparin satsista satuikin sitten kahdet olemaan juurikin mun suosikkimerkkiä ( ja niidenkin lisäksi vielä lisää VB-tunnustuksia tiedossa!!). Eilisillan pikaiselle yhden siiderin pyörähdykselle seinänaapuribaarin avajaisiin pääsivät kauniit ja hemmetin mukavat Lou-nilkkurit.

vagabond_nilkkurit2

Muuten eleettömän ja yksinkertaisen kengän ainoa koristus on yläreunaa kiertävä vetoketju-yksityiskohta.

vagabond_nilkkurit1

Näiden kenkien kanssa saattaa vaan olla yksi ainoa paha ongelma. Voi hyvinkin olla, että näiden vuoksi kaikki muut korkonilkurini jäävät täysin työttömiksi, koska Lout ovat jalassa aivan unelmat. Minulla on ollut aiemminkin korkokenkiä joissa on nin hyvä lesti, että niillä on jaksanut taapertaa pidemmänkin illan, mutta nyt minulla on korkkarit joissa unohtaa edes olevan korkoa!

Aivan käsittämättömän miellyttävän tuntoiset kengät joissa jalka ei väsy sitten tippaakaan. Platon ja koron suhde on aivan optimaalinen ja paino jakautuu jalalle täydellisen tasapainoisesti. Näillä voisi todellakin vaikka juosta. En voi kyllin ylistää.

Vink Vink, Vagabondin nettikauppa tarjoaa Lou-nilkkuria vielä jännän vaalean kitin värisenä versiona hintaan 38,50 € (nom 129 €). Jäljellä kokoja 37-40.

Kommentit (8)

10/8 | 

Ihanat! Nyt kyllä alkoi houkuttelemaan ihan liikaa. Kenkiähän ei ole koskaan liikaa, varsinkaan sellaisia helvetin hienoja, jotka oikeasti on hyvät jalassa. =)

Hiisipiisi
12/8 | 

Mä olen nyt kahdesti lukenut noi kenkätunnustukset kännitunnustuksina :) Ihmettelin ensin että ompas rajuksi heittäytynyt kun pitää kännitunnustuksia tehdä :D

Mutta ihania kenkiä kuitenkin :)

Veera
16/8 | 

ouuuu faaaak!!! kyllä se vaan taitaa sama häiskä olla. :D

Ja jumalauta miten muuntautumiskykyinen herra onkaan kyseessä. Ja voi kuolauksen määrää, kun katselin sen portfoliota Eliten sivuilta..

Ja kuinka sopiva nimikin! Texas! En kestä! :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram