Ärrr, murrr, grrr ja niin edelleen. Murinaa aiheuttaa tällä hetkellä lähiympäristöni äärettömän tylsä ja käsittämättömän laaduton kenkätarjonta. Lauantaina on tiedossa häät ja haluaisin hopeanharmaan mekkoni kaveriksi yksinkertaiset ja tyylikkäät korkkarit jotka olisivat väriltää jotain akselilla pinkki-violetti ja materiaali jotain muuta kuin kiometrin päähän asti halvalta näyttävää muov.. anteeksi keinonahkaa.

Mutta ei. Kaupat on täynnä mustaa, mustaa ja vielä kerran mustaa. Seassa sitten vähän beigeä ja harmaata. Ja sitten kun löytyy värikkäitä kenkiä, niin ne on varustettu jollain onnettomalla 5 cm korolla ja ovat vielä kaiken lisäksi juurikin aiemmin mainitsemaani "mahti"-materiaalia. Ja jos hyvässä lykyssä käykin niin, että materiaali läpäisee seulani, niin eikö sitten kengät ole raiskattu jollain kamalalla puujäljitelmäkorolla. Mä en kestä.

Miksi, oi miksi, ei kaupoista voi löytyä jotakin yksinkertaisen kaunista, kuten alla olevat täydelliset peep toet?

violetti peep toe

kuva: Bakers

Jos olisin tajunnut tarpeeni hieman aiemmin, olisin ehtinyt huutaa sopivat monot itselleni vaikkapa eBaystä, mutta arvatkaa nyt vaan sainko tämän kenkävisioni jälleen kerran auttamattomasti liian myöhään. Murr. Mun pitää ehkä pistää mun muru kuvaamaan mua se mekko päällä muutamien kaapistani löytyvien kenkien kanssa ja ottaa täällä äänestys, että mitkä olisivat vähiten huonot. Tai sitten etsin uuden mekon... No en sentään.

Mutta täytyy sanoa, että en inhoa ehkä mitään muuta pukeutumisongelmaa yhtä paljon kuin sitä, jos kengät eivät sovi asuun. Mä tiedän, että mulla on ihan nihkeä fiilis lähteä kekkereihin, jos en ole kokonaisuuteen tyytyväinen ja tällä hetkellä näyttää pahasti siltä, että asussa ei ole kunnossa mikään muu kuin mekko. Turhaudun. :P

Loppuun sitten vielä tiedotusluontoinen asia! Kävin tänään taas heivaamassa kasan vaatteita ja kenkiä porin Sisätorille. Siellä paikka numero 17 on hallussani aina tämän viikon sunnuntaihin saakka ja yritän parhaani mukaan haalia sinne lisää tavaraa vielä lähipäivinä. Lähes kaikki kamat irtoaa 1-4 € hintaan. Ostoksille siis! :)

Kommentit (17)

Jenni
18/17 | 

Oletkos käynyt katsomasta Biancosta? Siellä ainakin on korkeita korkoja ja herkullisia värejä. Materiaaleista en äkkiseltään osaa sanoa ja miten nettisivuilla olevia kenkiä on missäkin saatavilla. Itsehän en korkeilla koroilla osaa kävellä mutta löydän silti itseni kuolaamasta korkeita korkoja :)

Veera
19/17 | 

porissa ei enää ole biancoa, mutta helsingin forumin biancossa kävin viikko sitten ja kovin oli köyhä valikoima sielläkin. :P

Jenni
20/17 | 

Itäkeskuksessa onkin ollut parempi valikoima :) Bianco pitäisi kyllä olla joka kaupungissa.

21/17 | 

Ootko käyny Porin Aleksi13:ssa, siellä ainaki oli joku päivä jonku vert kenkii? Itekki menossa viikonloppuna sattumalta häihin:D

Veera
22/17 | 

porin aleksi 13:ssa on ihan surkea valikoima. kävin viikonloppuna. en tajua miksi siellä on tarjolla vaan kaikkea kökköä verrattuna esim Helsingin aleksi 13:sta. :(

Laura
23/17 | 

Zarassa (Itiksessä ainaki) oli lähes samanlaiset ihanuus kengät, kuin nuo kuvassa olevat! Kannattaa käydä vilkaisemassa, jos kyseisen puljun lähistölle eksyt :)

Veera
24/17 | 

täältä porista nyt ei ihan hetkessä kipaista Itiksen Zarassa. :D

25/17 | 

Tääl Poris o kyl ni maahuono kenkätarjonta et sus siunakkoo! Koht lähte Pori kaupunkil palautet o"/" Kyl ihmise ny kenki tartte! Etenki kesäl ja ainaski talvel!

Veera
26/17 | 

varmaan tarvii pistää sk:n tekstaripalstalle pikkuset nurinat aiheesta. kyllä kai tästä joku valtuustoaloite saadaan aikaseks. "Tyylikkäämpiä kenkiä kaikissa väreissä Porin kenkäkauppoihin!" :D

27/17 | 

No sullahan on niin paljon kenkiä! Eikö niistä mikään passais`?

Veera
28/17 | 

pakko kai se on joihinkin tyytyä, mut yhdetkään ei oo kumpaakaan, ei oikean malliset tai oikean väriset. Kaikkia tyhmiä umpinaisia ja liian raskaita ronttosia kaappi täynnä. :(

Napu
29/17 | 

Tähän hätään ei taida auttaa mutta Tallinnassa on ihania kenkiä joka kaupassa!Koska lähdetään shoppailureissulle? Josko saisimme Puuvillaan rakennettavaan ostoskeskukseen uuden kenkäkaupan tai sitten pitäneet perustaa sellainen itse =)

Veera
30/17 | 

oo. mä olen aina haaveillut omasta kenkäkaupasta. :D

Maddaleena
31/17 | 

Eikö siinä pikkukaupassa ole nyt oikeanlaisia kenkiä? En muista kaupan nimeä - tuovat itse Brasiliasta?

Veera
32/17 | 

Se on Bonita. Ei sielläkään valitettavasti ollut tällä kertaa mitään oikean näköistä. :(

34/17 | 

Moro moro - en tieda kuinka kiire niilla kengilla on, mutta itse etsin pitkaan ja hartaasti kenkia haihini (oli tietty idea) ja tormasin etta Next UK, Debenhams ja New look toimittaa ihan joka puolelle Eurooppaa ja ainakin Debenhamin tilaus tuli tosi nopsaa (ihan kolmessa paivassa)ja postituskulut on 5-7 euron valilla kaikilla kolmella. Debenhamilta loytyy tosi kivasti kokoja vaatteissa ja hyva kenkavalikoima hyvaan hintaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat