Enemmän kuin ihmisten vaatteita, olen tainnut tiirailla täällä heidän jalkoihinsa. Acnen kenkiä osasinkin odottas näkeväni lähes joka toisen vastaantulijan jaloissa, etenkin Pistoleita.

Acnen voikin melko helpolla veikata kenkien top-listan ykköseksi näissä kemuissa. Kakkossijassa puolestaan on melko hyvin kiinni Jeffrey Campbell huimilla tolppakorkoillaan.

Toki paljon muitakin on nähty ja olenkin jalkineita hieman paparazzaillut. Jotain todella päräyttävää toivoisin kuitenkin saavani taltioitua vielä huomenna.

kenkia1 (11)

kenkia1 (10)

kenkia1 (9)

kenkia1 (8)

kenkia1 (1)

kenkia1 (7)

kenkia1 (6)

kenkia1

kenkia1 (5)

kenkia1 (4)

kenkia1 (3)

kenkia1 (2)

Parasta tässä keenkäkavalkadissa on kuitenkin se, että yhdet niistä löytyvät omista jaloistani. Ja eivät muuten jääneet reissun ainoaksi kenkäostokseksi... Shoppailut esillä sitten matkan jälkeen. En vaan yhtään tiedä miten yhtälö  "kahdet uudet kengät + jo tulomatkalla täpötäysi matkalaukku" oikein ratkaistaan.

Kommentit (7)

Veera

matkalaukku on jo muutenkin menossa ruumaan kuten tullessakin. käsimatkatavarana on kamerareppu. :P

Taru
4/7 | 

Nuo mustat nilkkamittaiset bootsit missä on hopeaketjuja, voi rakkaus! Pelasta mun maailma ja sano että tiedät valmistajan, olen etsiny tuollaisia jo ties vaikka kuinka pitkään!

(...ja sitten vielä toivotaan että niitä valmistetaan ihmisenkin kokoisille..) :)

Veera

ne on vagabondin viime syksyn mallistoa. verkkokaupassa ei näyttänyt enää olevan, mutta voi siis löytyä vielä jonkun kaupan alehyllystä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram