Täällä me maataan neiti Moukolan kanssa vierekkäin sen sängyssä ja dataillaan, lauleskellaan biisejä omilla huonoilla sanoituksillamme ja nauretaan kuin hullut. Tässä samassa sängyssä on keksitty monta pöljää ideaa joista osa on ollut toteutuskelpoisia ja osa ei.

Eilen meidän pieniin mieliin syttyi taas yhdenlainen lamppu ja päätettiin haastaa itsemme ja toisemme tutkimusretkelle omiin kenkäkaappeihimme. Tänään asiasta tarkemmin sovittuamme emme kumpikaan enää olleet lainkaan varmoja idean fiksuudesta, mutta heti päätetiin uhota asiasta koko maailmalle, joten pakko tää on nyt toteuttaa.

Ja että mikä pitää toteuttaa, no #kenkähaaste 2013!!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haasteessa siis minä ja Iina kilpailemme siitä kumman kenkävarasto, itsekuri ja luovuus riittää pidemmälle siten, että kutakin kenkäparia käyttää vain yhtenä päivänä haasteen aikana. Homman pointtina saada niitä kaapin perukoille unohtuneita aarteita käyttöön ja kenties huomata mitkä oman jalkinekokoelman jäsenistä eivät enää istu omaan garderoobiin.

Haasteen tarkemmat säännöt ovat seuraavat:

  • Jokaista haastetun omistamaa kenkäparia saa käyttää vain yhtenä päivänä haasteen aikana. Kun kenkäparia on käytettyä yhtenä haastepäivänä, samaista kenkäparia ei saa haasteen aikana enää käyttää. Saman päivän aikana on kuitenkin mahdollisuus käyttää useampia kenkäpareja. Ensimmäinen sääntö pysyy kuitenkin voimassa tässäkin tapauksessa.
  • Koska haasteen tarkoitus on muistuttaa unohdettujen kenkäparien olemassaolosta, ei haasteen aikana saa ostaa uusia kenkiä. Poikkeuksena kuitenkin esimerkiksi ennen haastetta tilattujen, mutta haasteen aikana saapuvien kenkien käyttäminen. Myös lahjakorteilla ostaminen sallitaan, mutta tätä optiota suositellaan käytettäväksi oman harkinnan mukaan haasteen luonteen vuoksi. (Poikkeuskohta lisätty blogiyhteistöiden vuoksi.)
  • Urheilukenkiä ei lasketa mukaan haasteeseen. Jokaiselle lenkille tai salikäynnille ei siis tarvitse ostaa uusia lenkkareita.
  • Kumisaappaat sen sijaan luetaan hieman epälogisesti ns. normaaleiksi kengiksi!
  • Muiden kenkiä ei saa lainata haasteen aikana.
  • Jokaisena päivänä on pakko käyttää yksi kenkäpari. Vaikka makaisi koomassa, on haasteeseen osallistuvan valittava yksi kenkäpari, joka "käytetään" päivän aikana.
  • Haasteen häviää se, jolta loppuvat ensin kengät kesken eli se, kumpi käyttää ensin samaa kenkäparia kahtena päivänä haasteen aikana.

kenkahaastekollaasiKuulostaako yksinkertaiselta? Voin kertoa, että sitä se ei ole! Kauheeta kun jotain suosikkikenkiä ei voikaan laittaa jalkaan monenä päivänä putkeen ja mitä jos ei jossain vaiheessa enää löydykään just johonkin asuun sopivia kenkiä. Ja entä jos sataa viikkotolkulla putkeen ja ja ja..

Pakko aloittaa haaste käyttämällä balleriinoja ja muita pikkukenkiä joilla ei kohta pian enää tarkene. Ja lemppareita täytyy kenties säästellä pahojen päivien varalle. Huhhuh. Mihin sitä tuli lupauduttua?

Mitään kummempaa palkintoa ei ole voittajalle luvassa, kyse on ainoastaan itsensä haastamisesta ja kavereiden hauskanpidosta. (voi olla hauskanpito kaukana muutaman viikon päästä. :D )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Projekti aloitetaan ensi maanantaina. Siihen saakka on aikaa hioa taktiikkaa. Tarkoitus on tehdä kerran viikossa kooste blogiin käytetyistä kengistä ja päivittäin kenkätuskailuja ja -valintoja voi seurata meidän molempien Instagrameissa @vieruska ja @moucola. Hommaan liittyvät kuvat merkataan #kenkähaaste2013

Miltä kuulostaa??

PS. Arvatkaa vaan miten idiooteilta näytettiin, kun kuvattiin noita yhteiskuviamme Iinan sisäpihalla kaukolaukaisimen kanssa.. Normipäivä. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit (8)

Hanna
9/8 | 

Mielenkiintoiselta. Itsellä loppuisi kengät reilun viikon jälkeen, olisi haaste nopeasti ohi :D

10/8 | 

Erittäin hyvä idea! Teillä kahdella tämä varmasti menee tiukoille, itsellä pareja löytyisi viikon verran käytettäväksi! :D Erittäin hienoa että saadaan instassakin seurata etenemistä ja saadaan ihania kenkäkoosteita blogien puolelle :)

hannamaria

http://hannamariav.blogspot.fi

11/8 | 

Mahtava haaste! :) Mulla loppuis matalat arkikengät lyhyeen...ja tulis ikävä maihareita stiletoilla keikkuessa. Tämmöiseen haasteeseen minusta ei olisi, mutta mitäs jos silti kävisin nuo kengät läpi, että mitä sitä oikeasti tulee käytettyä ja loput kiertoon. Saako silti säästää yhdet extraihanat vain koristeeksi kelpaavat? ;)

12/8 | 

Piti kyllä tavata hetki että tajusin jutun pointin, mutta kun (ehkä) tajusin, jään todella mielenkiinnolla odottamaan. Mulla tää haaste olis kans aika nopeesti nähty, instagrammissakin kaikissa kenkäkuvissa taitaa olla barefootlenkkarit :D

Äni
15/8 | 

Aivan mahtava haaste! Toivottavasti koostatte tänne blogiin vaikka viikoittain kuvat kaikista käytetyistä kenkäpareista ja haasteen tilanteesta? Nimimerkillä en seuraa instagramia :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram