1. KAANAS Ghana Tassel Slip on Sneakers / 2. MARC BY MARC JACOBS Rebel Mouse Flat / 3. ANNIEL Glitter oxfords

Mikä siinä on, että kun sähköpostiin kolahtaa mainos, joka kertoo nettikaupan alennusten lisäalesta, niin vaikka kuinka tietää, ettei tärvitse yhtään mitään, niin silti on ihan pakko klikata itsensä kenkäosastolle kiusaamaan itseään ja koettelemaan itsehillintäänsä? Näin kävi taas tänään, kun uppouduin Shopbopin ale-kenkien syvään suohon.

Itsehillintäharjoitus onnistui onnekseni tällä kertaa ja tyydyin vaan keräämään kasan huomioni herättäneitä jalkineita tänne teille muille kenkäfriikeille kiusaukseksi. Jos jotain kivaa löytyy, niin joulukuun 17. päivään saakka (torstai) siis Shopbopilla -25% lisäalennus kaikista aletuoteeista koodilla BONUS25. 

Näistä poiminnoista näkyy kyllä aika hyvin meikäläisen kenkämaku: leopardia, herrainkenkää, kimallusta...  Ja hauskaahan tässä on myös se, että kun tarkemmin mietin, niin lähes kaikki nämä postauksen kengät on sellaisia jonkatyyppiset jo kaapistani löytyvät. :D 

1. SAM EDELMAN Petty Haircalf Booties  / 2. LOEFFLER RANDALL Crosby Haircalf Chelsey Sneakers

1. GIUSEPPE ZANOTTI Glitter sneakers / 2. TORY BURCH Wayland Short Booties / 3. MICHAEL MICHAEL KORS Belle Sandals / 4. KATE SPADE NEW YORK Leonia Espadrilles

1. MICHAEL MICHAEL KORS Ariel Platform Sandals / 2. SAM EDELMAN Dea Suede Pumps

 

 

1. DKNY Marina Buckle Biker Boots / 2. DIANE VON FURSTENBERG Whitney Rain Boots / 3. MICHAEL MICHAEL KORS Charm Stretch Rain Booties

Kommentit (2)

minä
3/2 | 

kaikki kengät mun makuuni, voisin ottaa kaikki

susaanna
4/2 | 

Voisi kyllä olla aika hauska postaus, jos liittäisit himoitsemiesi uusien kenkien viereen kuvat omasta kokoelmastasi löytyvistä samanhenkisistä kengistä:), kuten vaikka nyt tämän postauksen kengistä !

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram