Lauantaina tosiaan oli vuorossa Indiedays Blog Awardsit, joista kuvia postailinkin jo eilen. Olin itsekin ehdolla vuoden blogiteko-kategoriassa viime joulukuisella Läski ja vissiin vähän tyhmä -postauksellani, mutta ei tullut sijoituksia. Matkalla kemuihin muistettiin tietenkin Jonnan kanssa pysähtyä suorittamaan pienet photoshootit.

Minulla oli alunperin ihan muut asusuunnitelmat ja niihin kuuluin mm. mun mahtavat paljettipöksyt, mutta sitten hetken tultua ei fiilis ollutkaan enää sama, joten improvisoin matkalaukun sisällöstä sitten jotakin muuta ja se jotakin muuta näytti tältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kekkereiden pukukoodi oli löyhästi 'inspiration' ja mä inspiroiduin etupäässä huonosta tukkapäivästä, joka vaati turbaanin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

housut-Esprit Denim/silkkitoppi-Coast/kengät-Via Uno/huivi-Monki/korut-Glitter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helsingin reissu ei ollut mikään shoppailureissu, mutta turbaani-innostukseni edelleen kasvaessa tulin silti hankkineeksi jokusen huivin. Muut olivat muutaman euron alelöytöjä, mutta tämän upean kirjavan ja kesää huutavan viskoosihuivin lunastin Monkista ihan normihinnallaan joka oli 15 €. Aivan mahtavat värit ja kirjavuutensa vuoksi huivin voi yhdistää melkein mihin tahansa. Ihana, ihana, ihana. Huivia löytyy näköjään myös Monkin nettikaupasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuli jälleen testailtua uudenlaista huivin sitomistapaa ja totesinkin tämän tyylin toimivan loistavasti. Turbaania ihailtiin juhlissa monen blogikollegan toimesta ja lupasinkin tuottaa sitä tutorialin ihan pian. Video-ohjetta siis tulossa!

Kommentit (6)

Miia
1/6 | 

Näytät ihan mielettömän hyvältä. Tuijottelen haltioituneena kuvia. Siisti ja asiallinen, mutta silti seksikäs ja viehättävä. Turbaani sopii ihan täydellisesti tuohon asuun.

Sini
3/6 | 

Onko sulla tulossa postausta asusta, jossa näkyy tuo kirsikkamekko? Se on näyttänyt muoden bloggaajien kuvissa niin kivalta ja erikoiselta, olis kiva nähdä postaus siitä! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram