No niin... edellisessä postauksessa päälläni nähtiin vihreää pusero oranssein korviksin ja tänään kuvissa keekoilee muija keltaisessa jakussa kaverinaan punaiset pokat. Sitä ollaan selkeesti nyt kokeilumielellä!

Käytiin tänään rakkaan blogikollega Niinan kanssa pyörähtämässä palaverissa Sanoman konttorilla, joten kerrankin oli kaveri ottamassa asukuvat jalustasäätämisen sijaan. Asukuvaajan ansiosta sain vihdoin ja viimein ikuistettua tuon jo joulukuussa ostamani Marks & Spencerin bleiserin. Aivan täysin uusi ja odottamaton väri minulle, mutta minulla oli ostohetkellä päälläni juurikin mustat pillit ja nuo leopradinilkkurit ja siihen tuo keltainen vain istui niin iloisesti, että jotenkin vaan ihastuin. Ihan hirmuisen helppo yhdisteltävä tuo väri ei omilla taidoillani ole, mutta käytetään sitä sit aina kokomustan kanssa, jos en muuta osaa.

Mulle käy usein niin, että tulee hankittua jokin vaate, joka sattuu sopimaan hirmuisen hyvin niihin ostohetkellä päällä oleviin kamoihin, mutta en tule ajatelleeksi sitä vaatekaappiani sen pidemmälle, että miten se uusi hankinta asettuu sinne koko vaatekaapin sisältöön. Tänään tuli itse asiassa tehtyä Zaralta yksi hankint vähän samalla meiningillä... Näytti jälleen niin hiton hyvältä kokomustan ja leopardikenkien kanssa, mutta nähtäväksi jää miten osuu muuten mun tyyliin. Kyseisestä ostoksesta lisää jahka ehdin kuvaamaan.

Nää Zaran leopardinilkkurit on selkeästi sellaiset, jotka saa mut ostamaan uudenlaisia vaatteita kaappiini. Mutta sehän on toisaalta hyvä juttu. Niin monet kerrat olen ostanut samanlaisia vaatteita joita kaappi jo pursuilee. Vai onko muka oikeesti järkeä omistaa esimerkiksi viisi (vai onko niitä enemmänkin..) eri mustaa neulemekkoa??? Tai viidetmustat pillifarkut ja kuusi mustaa pellava t-paitaa? :D :D Että ehkä se on ihan tervetulut kehityssuunnta, että alan toisinaan tehdä vähän yllätttävämpiäkin hankintoja. 

housut-S.T.I./pusero-Esprit/bleiseri-Marks & Spencer/kengät-Zara/laukku- ei minkään merkkinen/korvikset-Nouseva Myrsky (saatu)/silmälasit-Gucci (saatu)

Mulla tuli bleiseristä ja silmälaseistani ihan uutistenlukija mieleen, tarkemmin ottaen vielä Baba Lybeck. Se nainen rokkaa niin täysillä kaikissa näyttävissä silmälaisessa, että usein tulee vähänkään erikoisemman värisistä tai mallisista pokista heti Baba mieleen.  

Edellisestä muistinkin, että mun yksi haaveammatti lapsena oli uutisankkuri! Ei tullut minusta uutistenlukijaa, mutta yhden lapsuuden ammattihaaveistani olen sentään saavuttanut. Mietin joskus alle kouluikäisenä, että tahdon tarjoilijaksi ja syy oli se "kun niillä on niin hienot hameet ja essut". Lyhyttä mustaa hametta en koskaan käyttänyt, mutta kolme vuotta kuitenkin toimin tarjoilijana opiskelujen ohella. Pisimpään haaveista mukana roikkui ajatus toimittajan ammatista. Tein ekoja omia lehtiäni jo viisi vuotiaana ja toimittajahaaveet elivät mielessäni edelleen lukiossa ja AMK-opinnoissakin. Aika harva meistä on tainnut päätyä ihan niihin ekoihin lapsuuden haaveammatteihin eikä niin käynyt itsellekään. Mut pääsin mä sentään lehteen töihin! :D

Kommentit (15)

Veera
Liittynyt2.9.2015
17/15 | 

Mää vai toi tuoli?

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

maaku
19/15 | 

Mun lapsuuden haaveammatti oli koiranlenkittäjä! Taida ihan näillä lakeuksilla sillä elää :D

Veera
Liittynyt2.9.2015
20/15 | 

:D Tarvii ehkä lähteä jonnekin vähän isompiin cityihin, jos siitä tahtoo uran. Eiks kaikissa elokuvissa aina New Yorkissa ole tessun ulkoiluttajia? 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
21/15 | 

Ehkä ei, mutta ei se suomessa laitontakaan ole.

-T-
22/15 | 

Jos kiinnostaa testailla jakkua muunkin kuin mustan kanssa, niin löysin joskus pinterestistä sellasen kuvan missä tytöllä on valkea toppi tai t-paita, keltainen jakku ja vaaleat farkut, sellaset kulutetut boyfrendit. Ja siis tykkäsin siitä kuvasta tosi paljon, harmi että en oo itte oikein bleiserityyppiä, ehkä jos löytäis sellasen collegejakun kirkkaankeltaisena niin vois kokeilla...

Veera
Liittynyt2.9.2015
23/15 | 

joo, kuulostaa kivalta, vaikkakin olen edelleen vähän pelokas valkoisten paitojen kanssa. Mutta tän mä taidan kokeilla!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Marjukka
24/15 | 

En tiedä tekeekö tämä lisääntyvä valo vai mikä sen, että itseänikin on alkanut keltainen himotuttamaan. Ostin jo pari keltaista huivia, niillä on hyvä harjoitella.

Veera
Liittynyt2.9.2015
25/15 | 

Mulla on usein käynyt keväällä niin, että oon intoutunut hankkimaan jonkun keltaisen topin tms, mut aina ne on jääny kaapin pohjalle ja kiertäneet kirpparille. Katotaan miten tän jakun kans käy. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
26/15 | 

Kuluneet farkut, valkoinen paita ja punaiset korkkarit. Tai raitapaita, farkut, tennarit. Tai nahkapöksyt, poolo, korkkarit.

Veera
Liittynyt2.9.2015
27/15 | 

Raitapaita farkut ja tennarit on mun ehkä yleisin asuni, joten se on moneen kertaan jo hyväksi havaittu.

Poolot kiinnostelis, mut eivät sit ikinä kokeillessa tunnu hyvältä.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
29/15 | 

Veera, mistä parhaat pellava-tpaidat?
Tuntuu, että en vaan löydä enää hyviä t-paitoja jotka laskeutuisi kivasti eikä kinnaisi hihoista.

Veera
Liittynyt2.9.2015
30/15 | 

Ei oo löytynyt vielä mitään selkeetä luottopuljua, jolta tietäis aina saavansa hyvät teepparit. Itsellä on niitä haalittuna milloin mistäkin. Ainakin Espritin ja H&M:n pellava t-paitoja on mulla tällä hetkellä käytössä ja oon tykännyt. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat