Vuonna 2001 tapahtui kaksi porilaisille kovin iloista asiaa: 1) Minä muutin kaupunkiin, 2) Täältä karhukaupungista alunperin ponnistava poppoo nimeltä Manboy julkaisi paljon huomiota saaneen debyyttialbuminsa. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin, minä edelleen sulostutan Porin kaupunkimaisemaa, kun taas Manboyn pojat musisoivat muualta käsin, mutta onneksi yhtä upeasti kuin aiemminkin. Bändin levyt ovat soineet minun ja muruni stereoissa vuosia ja säestäneet erityisesti monia pimeinä kesäöinä tehtyjä automatkoja halki Suomen nostattaen tunteikkuudellaan ainakin omaan linssiini usein tipan jos toisenkin.

10-vuotisjuhlaansa viettävä Manboy julkaisi uuden, järjestyksessään viidennen levynsä Something Wonderful talvella ja suuntaa nyt tämän viikon torstaina vihdoin keikalle tänne vanhaan kotikaupunkiinsa!

manboy2

Stella otti yhteyttä ja ystävällisesti tarjosi mahdollisuutta arpoa kolmelle Tyyliä Metsästämässä -blogin lukijalle + avecille sisäänpääsyn Porin Bar Kinossa to 26.5.  järjestettävälle keikalle ja vielä nimmareilla koristellun uutuusalbumin kaupanpäälle.

JOTTA MITENKÄS ON, OLISKO KEIKALLE MENIJÖITÄ?

Ilmoita osallistumisestasi arvontaan tämän postauksen kommenttiboksissa huomiseen, keskiviikkoon klo 21 mennessä. Muista täyttää sähköpostiosoitteesi siihen varattuun tilaan, jotta saan sinuun yhteyden jos onni suosii.

Arvon voittajat huomenna illalla ja pistän heille viestiä. Voittajien nimet täytyy ilmoittaa torstai-iltapäivään mennessä eteenpäin, jotta ne saadaan listalle, joten muistattehan vilkuilla sähköpostianne!

Allekirjoittanut suuntaa itse keikalle vasta perjantaina Tampereella, mutta täyttäkää te muut porilaiset tuo Kino!

PS. Manboy julkaisi uusimman videonsa How It Hurts juuri eilen illalla, kannattaa tsekata!

Kommentit (27)

Hulmu
28/27 | 

repomiehen sanoin: JUMALAUTA! just juteltiin bästiksen kanssa, että 10-vuotisfanitaiteilijajuhla käynnissä ja yksi legendaarinen tavastian keikka taisi olla juurikin miltei päivälleen näihin aikoihin (21.5.2001), joten oishan tämä nyt meille kovin sopiva paketti, oioi, osallistumme kyllä kiitos! :)

Janina
29/27 | 

Uuuu-uuu!!! Tänne kelpaisi liput! :))

Ann
31/27 | 

Kyllähän ne liput tännekin kelpaisivat :)

32/27 | 

Ai perkele, kerrankin kun olis Poriin tyrkyllä jotain keikkalippuja, niin tietenkin oon sillon pääsykokeissa Tampereella. Olin jo ihan maksavana asiakkaana suuntaamassa Kinoon, mutta tajusin etten pääsekään. Voi harmi. (Eli en osallistu arvontaan, kunhan vaan tulin kiroomaan huonoa tuuriani.)

Irkku
34/27 | 

Kesäloma alkaa just toulloin torstaina, joten mikä olisikaan parempi loman alotus kun rentouttava (ja varmasti mahtava) keikka! :)

37/27 | 

Kuten tiedät, en tykkää Manboysta ja viimeksikin lähdin ennen keikan alkua jo mäkeen, mutta hei, tällä kertaa voisin kattoo keikan ihan mielenkiinnosta! Siis jos ilmaseks pääsee ;D

Zaar
38/27 | 

Juu ihan ehdottomasti mukana :) Ihana bändi <3

Lotta
39/27 | 

Tarkotus olisi kaverin kanssa mennä kattomaa ellen ole vielä ylihuomennakin kipeänä, eli ilmaiseksi sisään kelpaisi kyllä :) Cardiac Catalystkin on kiva nähdä samalla.

Rousonara
41/27 | 

Miespoikaa on kyllä odoteltuki jo hetken aikaa kotokaupunkiinsa, vaikka saattopa Karo vilahtaa viikko sitten huudeilla.

Keikkaa odotellen The Kaverin kanssa, I'm in tai paremminkin We'r in!

Ressu
42/27 | 

Nää poijjat valtaa syrämmiä ja miäliä,

mielellään tultas kattomahan ja kuulemahan,

jos vaikka onni potkaasoos!

Patamaija
43/27 | 

Kolme kertaa olen yrittänyt päästä Poriin Manboyn keikalle, mutten kertaakaan ole onnistunut... Asiaa hidastaa, että uusperheellä on kaikki lapset, mutta josko sen sais jotenkin järjestettyä ;)

Tm
45/27 | 

Haluan voittaa lipun keikalle! En ole tainnut yhtäkään(?) Manboyn Kinon keikkaa missata, nyt uhkaa käydä rahatilanteen takia niin..9€ ei olisi paljon, mutta toivottavasti arpaonni suosii :)

46/27 | 

Voi vitsi,en oo kuullukkaan aiemmin tästä keikasta. Erittäin mielelläni tsekkaisin Manboyn, vaikkakin perjantaiaamulla onkin aikanen herätys klo 5:45... :D

Martsa
47/27 | 

Voi vitsi,en oo kuullukkaan aiemmin tästä keikasta. Erittäin mielelläni tsekkaisin Manboyn, vaikkakin perjantaiaamulla onkin aikanen herätys klo 5:45… :D

Meri
50/27 | 

WUUAAA!!! haluun voittaa ne lippuset olis nii kivaa

Hiiru
53/27 | 

Josko kerrankin onni potkaisis näin hyvän poppoon kohdalla!

Muutenkin kyllä tsekattava keikka m/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat