Yhteistyössä Spartoo

Mun silmissä on joku sellainen asetus, että ne nappaavat kiinni jokaikiseen paljetein tai keijukimalteella kuorrutettuun asiaan etenkin jos kyseessä on kengät taikka laukut. (Siis oikeastihan tuollainen kimalle näyttää ihan sellaiselta askartelukimalteelta, jolla ekaluokan kuvistunnilla sotkettiin joulukortteja väsätessä, mutta keijukimalle kuulostaa kivemmalta) Niinpä en voinut olla ihailematta myös näitä Spartoon loppualesta löytyviä kimaltavia ihanuuksia.

 

kimalletta

  1. Friis & Company, Perla
  2. Buffalo, Lalide
  3. RAS, Glitter
  4. Le temps des Cerises, Edin
  5. Emma Go, Martina

Monetko glitterkengät on hyväksyttävää omistaa? Kelpuuttaisin nimittäin kaikki nämä kaappiini. Jostain syystä minua kiehtoo noista eniten vähän ehkä yllättäen nuo Emma Go:n tolppakorkoiset kimallusöverit. Olen tuijotellut niitä moneen otteeseen ja visioinut ne päässäni yhdistettäväksi jonkin kaikinpuolin mustan ja maltillisen mekkoasun kaveriksi. Tuollainen korkkarimalli sopii mielestäni myös joidenkin pirtsakan väristen nilkkasukkien kaveriksi.

Linkkasin kyseiset kengät juuri Iinalle ja sieltä tuli kommentti, että "Okei, nyt tuli mun BLING-raja vastaan!" :D. Meillä on niin monelta osin samanlainen kenkämaku, että harkitsen pitäisikö tuo kommentti ottaa nyt todesta ja kuopata tämäkin himotus. Jos mä nyt laittasin soimaan ABBAn Dancing Queenin, niin kengät sujahtais ostoskoriin heti kertosäkeen alkaessa. Senpä vuoksi taidankin nyt varmuuden vuoksi valita levylautaselle vaikkapa Slayeriä, niin pysyy harkintakyky päässä.

Toiset erityisesti mainittavat kengät näistä ovat nuo numerolla 4. esiintyvät RASin kultahipputohvelit. En nimittäin voi olla ajattelematta, että ne passaisivat loistavasti mun äidille! (Mun mutsi on ihminen, joka olis halunnut maalata meidän kodin patteritkin kultaisiksi... ) Miten on mamma, pitäiskö mun tilata sulle vähän kultapölyä?

Kaikki nämä kollaasin kengät ovat tällä hetkellä tarjolla hyvällä aleprosentilla. Vähintään -35% ja jotkut jopa -55%. Kaikissa sisäpuoli aitoa nahkaa eikä mitään hiostavaa muovia.

Mä toivon nyt, että tää Reign in blood pitää mut tiukkana discokorkkareiden suhteen.. Mutta noihin hopeahileisiin herrainkenkiin tää mätön kuunteleminenkaan ei auta. Ne passais mun vaatekaappiin soundtrackistä huolimatta.

Kommentit (10)

11/10 | 

Siis HUHHU, onneksi noista Emma GO:n ihanista miu miu -henkisistä tolppakoroista ei oo 35:sta, oisin muuten joutunut tilaamaan noi :------D ihanat!!!!

12/10 | 

Haha! No onni ja harmi yhtä aikaa. :D

miu miu -henkeä niissä kyllä todellakin. Kuolailin itse joskus niitä miu miun peep toe glitter nilkkureita, mut en onneks oo niin varakas. :D

13/10 | 

Olisihan tämä maailma kovin yksioikoinen, jos me kaikki olisimme samanlaisia ja tykkäisimme samoista asioista.

Itse en voi sietää glitteriä missään muualla, kuin juuri ja juuri joulukoristeissa! Joten en kadehdi noita kenkiä...

14/10 | 

mäkään en noin ylipäätään ole yhtään sellanen kimalleihminen, mutta just ne joulukoristeet ja sitten kengät iskee muhun. Kengissä se liittyy siihen, että mä haluan aina sellaisia kenkiä jotka erottuu ja jotka yksinään riittää tekemään tylsästäkin asusta mielenkiintoisen.

Mut onneks ei tosiaan kaikki tykätä samoista asioista, olis tylsää! :)

18/10 | 

Ach, juuri viikon Parikan glitter-Mimeissä kulkeneena voin kertoa, että sellainen käsite kuin "liian bling" on kuvitteellinen.

Soffe
20/10 | 

Ostin juuri clutchin, joka oli tuollainen överi kimaltava ja vaaleanvihreä. :D Joten olen saanut jo annostukseni kimaltavuutta, mutta nuo yhdet kengät näyttivät kyllä äärimmäisen houkuttelevilta... :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram