nouseva_myrsky

kuva: Nelly Stenroos

Sain kuvassa näkyvät koruihanuudet tänään haastateltuani niiden tekijää radio-ohjema Sovituskoppiin. Nouseva Myrsky on Porin vierestä Luvialta ponnistava yhden naisen tuore koruyritys jonka tuotteiden päämateriaalina toimii kierrätetty kumi.

Mistä yrittäjä Liisa oikein sai idean näyttäviin koruihinsa? Entä millaisen startin viime vuonna perustettu Nouseva Myrsky on saanut? Mm. näistä jutellaan Liisan kanssa Sovituskopissa tänään keskiviikkona klo 18 ja huomenna uusintana klo 10. Porin seutulaiset voivat kuunnella ohjelmaa taajudelta 101.00 ja kauempana asustelevat voivat kuunnella ohjelman suorana Eazyn nettisivuilla.

Lisää kuvia saamistani ihanuuksista tulossa myöhemmin!

 

 

Kommentit (4)

marketta
6/4 | 

Kivan näköiset on, Mutta herää kysymys, kun nuo on pyöränkumeista valmistettu, eikö niihin kerry kaikki ympäristösaasteet? Hieman ihmettelen siis noiden ekologisuutta?

7/4 | 

öö.. mä en nyt ihan ymmärrä. kyseessä on kierrätetystä materiaalista tehty tuote, joten eikös se ole ekologista. Mutta mitä tarkoitat, että pyöränkumeihin kertyy ympäristösaasteet? tämä meni nyt minulta vähän ohi...

8/4 | 

näyttipä kivalt! innostuin katselemaan tuolta sivuiltakin tuotevalikoimaa, josta löytyi ihana Solmu-koru! :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram