Koska omasta olemuksesta ei joulun ajalta ole mitään kovin kaunista kuvamateriaalia, niin  otetaan vaihteeksi kehiin yksi vieraileva tähti.

Kuten ehkä minun omistakin tukkatyyleistäni on ollut huomattavissa, niin olen jo vuosikausia ollut melkoinen sivukaljujen ystävä. Linnanjuhlia seuratessakin hihkuin ilosta joka kerta, kun bongasin mimmin kera asennetta huokuvan sängen. Voitte siis arvata miten innoissani olin, kun sain nyt jouluna kunnian ajella siskontytöltäni J:lta hiuksia hieman vähemmäksi.

joulu_tukka1

joulu_tukka2

Todella kauniin muotoisten kasvojensa ansiosta J:lle sopisi minun mielestäni loistavasti ihan kokonaan lyhyet hiuksetkin, mutta jo pelkästään tämä pienen alueen pois ajaminen toi ihanasti piirteet esille aiempaa paremmin. Tämän monimutkaisesmpiin parturointihommiin ei mun taidot olis sitten riittänytkään. Mutta onneksi lopputuloksesta tykkäsi sekä J itse, että minä.

Mites nämä sänkitukkahommat uppoo teihin?

Kommentit (11)

rairai
14/11 | 

Oho! Nyt on pakko kommentoida: on nimittäin ihan jumalaisen hieno tuo letti! Todella harvalle käy, siis todella harvalle. Siskontyttösi saa olla onnellinen, kävisi vaikka kalju koska on selkeät poskipäät, kulmaluut eikä liian maskuliiniset kasvot yms :)

Katariina
15/11 | 

No kyllä tykkään sängestä, on harmi, että niin harva nainen uskaltaa laittaa sängen, vaikka haluaisikin

itse laitoin lukiossa kokosängen, mutta nykyään palveluammattiin opiskelevana pelottaisi työnsaanti

olen myös oppinut, että olen hiustenkin kanssa ihan nätti, vaikka sänki olikin mulla mielestäni hyvä ja ehkä hottiksein kampaus ikinä

17/11 | 

katsoin ensin että kuvassa oli bloggari-Irene :o hämmentävän samannäköinen tyttö! Tukka on bueno :)

18/11 | 

Toimii! Tuo olisi unelmakampaukseni, mutta oma kallonmuoto ja läskipää ei salli, joten ihastelen muilla. Mielestäni sopii rokimpaan tyyliin kuin nenä päähän, mutta myös yhdistettynä naisellisempaan kokonaisuuteen. Tuo kivaa särmää. Tykkäilen.

19/11 | 

Itse vetäsin ihan muiden mielipiteistä huolimatta sivut millin mittasiks, vaikka omistankin läskipään. ;) Ihan nätiltä se omaan silmään näyttää. :D Kaljut ja sänget kunniaan!

kf
20/11 | 

Suloinen tyttö, mutta hiustyyliä en tajua alkuunkaan.

21/11 | 

Mie katoin kans että kuvassa on blogi-Irene. :o

Tarra
22/11 | 

hellou aivan mahtavan näköinen tyttö tätiinsä tullut katsoin ensin että siinä olet sinä;) Mielestäni sopii kun nenä päähän oi niin kaunis näin vanhenmmankin "mummelin" mielestä;)Mahtavaa tätä vuotta sinulle ja rakkaillesi T:Blogisi ikuinen fani

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram