Muistanette vuoden takaisen kenkähaasteen, jossa minä ja Iina mittelimme kummalla riittää pidemmäksi aikaa kenkiä, kun joka päivä oli kiskottava jalkaan eri töppöset. Hommaa kesti 11 viikon ajan ennen kuin vastustajani vihdoin joutui nöyrtymään minun pohjattomien jalkinevarastojeni edessä.

Lauantaina päikkäreiltä herättyäni minua odotti FB:n chatti-ikkunassa kysymys: "VEERA Oisko 1.9. eteenpäin laukkuhaaste 2014?" 

Eipä sitä sitten kauhean kauan mietitty, kun Iina oli jo muokannut kenkähaasteen säännöt kasseille ja nyssyköille sopiviksi ja pitikin alkaa jo miettimään taktiikkaa. Ja tänään se sitten alkoi #laukkuhaaste2014!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Laukkuhaasteen säännöt kuuluvat seuraavasti

  • Jokaista haastetun omistamaa laukkua saa käyttää vain yhtenä päivänä haasteen aikana. Kun laukkua on käytettyä yhtenä haastepäivänä, samaista laukkua ei saa haasteen aikana enää käyttää.
  • Saman päivän aikana on kuitenkin mahdollisuus käyttää useampia laukkuja. Ensimmäinen sääntö pysyy kuitenkin voimassa tässäkin tapauksessa.
  • Koska haasteen tarkoitus on muistuttaa unohdettujen laukkujen olemassaolosta, ei haasteen aikana saa ostaa uusia laukkuja. Poikkeuksena kuitenkin esimerkiksi ennen haastetta tilattujen, mutta haasteen aikana saapuvien laukkujen käyttäminen. Myös lahjakorteilla ostaminen sallitaan, mutta tätä optiota suositellaan käytettäväksi oman harkinnan mukaan haasteen luonteen vuoksi. (Poikkeuskohta lisätty blogiyhteistöiden vuoksi.)
  • Kameralaukkuja (Veera) ja hoitolaukkuja (Iina) ei lasketa mukaan haasteeseen. Myös treenikassi on vapaasti käytössä, jotta jokaiselle salikäynnille ei siis tarvitse ostaa uutta laukkua. Myöskään matkalaukkua ei lasketa haasteessa käyttölaukuksi.
  • Muiden laukkuja ei saa lainata haasteen aikana.
  • Jokaisena päivänä on pakko käyttää yhtä laukkua. Vaikka makaisi sairaana, on haasteeseen osallistuvan valittava yksi laukku, joka ”käytetään” päivän aikana.
  • Haasteen häviää se, jolta loppuvat ensin laukut kesken eli se, kuka käyttää ensin samaa laukkua kahtena päivänä haasteen aikana.
  • Kangaskassi ei ole laukku ja niitä saa käyttää kantoapuna haasteen aikana.

Näyttökuva 2014-9-1 kello 21.16.27

Tänä vuonna emme kuitenkaan kisaa Iinan kanssa kahdestaan, vaan saimme mukaan miesnäkökulmaa, kun Private Blend -blogin todellisena laukkufriikkinä tunnettu Mikko kiinnostui haasteesta ja toivotimme hänet huikeine merkkilaukkukokoelmineen lämpimästi tervetulleeksi kisaan. On kyllä noloa, jos me mimmit hävitään hänelle jonkun Chanelin mitalla! :D (tsekatkaa vähän herran kokoelmia!!)

Kuten kenkähaastettakin, myös tätä laukkuhaastetta voi seurata Instagramissa, jossa me osallistujat jaamme laukkuvalintamme päivittäin varustettuna hashtagilla #laukkuhaaste2014. Insta-profiilimme löydät nimillä @vieruska, @iinamou ja @pbblog. Jokaisen viikon päätteeksi löydät myös blogeista koontipostaukset kuluneella viikolla käytetyistä laukuista.

Aloitin haasteen tuolla yllänäkyvällä Kiplingin apinalaukulla (saatu) ihan vain siksi, että koin tuon gorillan peukutuksen kovin kannustavaksi ja tilanteeseen sopivaksi. "Hyvin se menee! Sä pystyt siihen Veera!" 

Ja muistakaa naiset, vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!

Kommentit (9)

1/9 | 

Hehee, en vain voinut vastustaa herkullista haastetta :) Kiitos siis hyvästä startista! Tuo kuva on aika uhkaava, katsotaan miten käy...

Susu
5/9 | 

Kuten " sanoin" jo Iinalle, sä oot mulle se "laukut mahtuu aina!"- tyyppi. Sun laukkuja tosin olen varmaan nähnyt kuvissa mutta ne ei oo varastanut showta...

Odotan innolla!

S

ellenelle
6/9 | 

Voi ei :D Mulla alkoi soimaan päässä se Siskonpedissä ollut Kassit vai oliko se nyt nimeltään Pussit (tai jotain sinne päin se biisi oli) kun luin teidän haasteesta eilen. Ja näemmä se soi joka kerta nyt kun avan jonkun teistä blogin... On mulla ongelma :D

AnoNyymia
7/9 | 

Ooh, kuinka ihana tuo liilahtavan punainen laukku "pitsi"reunoilla!! On varmaan vuosia vanha tai sitten ulkomaan ostos minun tuurillani, mutta kysyttävä on, mistä se on kotoisin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram