Löysin koneeltani sinne joskus aikapäiviä sitten Stockholm-Streetstylesta sinne tallettamani kuvan ja tajusin, että minäkin tarvitsen vaatekaappiini pikkuriikkisen ripauksen vihreää. Te tiedätte, että olen käärittyjen lahkeiden ystävä ja että herrainkengät ovat vallanneet kenkäkaappiani. Viime vuonna aloin innostua myös värikkäistä sukista. Minä, joka oli vuosia sitä mieltä, että mustat sukat ovat ainoat oikeat.

1

kuva: stocholm-streetstyle.com

Vihreä ei ole oikein ikinä kuulunut värikartalleni muutamaa murretun sävyisen vaatteen verran. Nyt kuitenkin tässä kolmatta päivää oransseissa housuissa kulkiessani tuojotan kuvan tytön nilkkoja haltioituneena. Oranssin ja vihreän yhdistelmä on ihanan hyökkäävä. Tahdon vihreät sukat!

Kuulen mielelläni vinkkejä kaupoista joista sukkia saa kaikissa sateenkaaren väreissä!

Kommentit (6)

7/6 | 

Voi jestas, loistava idea!!!

Mietin juuri kokomustaa vaatekokonaisuutta, jossa olikin jotkut vinkuvanväriset sukat. Siihen saattais just pystyä... ;)

Mia
9/6 | 

Hih, surffailin aamulla & Other Storiesin sivuilla, ja siellä törmäsin kirkkaan vihreisiin sukkiin! Samat löytyy myös sähkönsinisenä, hinta 5 euroa pari:) Käyhän kurkkaamassa!

Sanjana
10/6 | 

Haha, voi eii kun mie oon monta vuotta ahistunu että kun on jotkut paksut legginssit tai kun vielä farkkuja käytin niin farkut ja sitten matalat kengät että kun näkyy sukat! miun sukkavärivalinnat on aina tyyliä sateenkaari joten ne kans näkyy. Jee, nyt voin vapauttaa värikkkäät sukkani kun se kerta on edes joidenkin mielestä sallittua :D

tylymuija
12/6 | 

Niin hullulta kuin kuulostaakin niin yksi huikeimpia sukkalöytöjä on ollut Cittarin lastenosastolta.Järjettömän fantsukoita riemunkirjavia sukkia joissa isompi kokoluokka muistaakseni 36-39,elis ihan aikuisen daaminkin jalkaan =)

Sukissa ties mitä örkkiörvelöitä,Hello Kityä yms..

Itselleni ostin paketin,ne oli sellasia 5 paria sopuhintaan settejä (oiskohan ollut 7 €)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram