Te joudutte nyt valitettavasti katselemaan näitä mun hurmaavia täpläkenkiä kerta toisensa jälkeen. Mut en voi mitään sille, että olen ihan totaalisen rakastunut niihin, etenkin kun ovat nyt mukavasti muotoutuneet jalkaani.

Photobucket

Syy miksi leotöppöset pääsivät kuvaan tänään, oli se miten mahtavasti ne passasivat yhteen pirteän oranssien sukkien ja tummien farkunlahkeiden kanssa.

Nappasin nuo Falken oranssit sukat mukaani Wienin lentokentältä nimenomaan nämä kengät mielessäni ja mielikuvani osoittautuivat oikeaksi. Tykkään!

Kommentit (1)

Erika
2/1 | 

Hei! Sul on kiva blogi ja autat mua Porin kammotuajatuksista pois!

Ollaan nyt sit muuttamassa kesäkuun alussa Potiin avokin töitten takia.

Olisko jotain 1:1 Porista, Hyvä kuntosali, kirppikset, kahvilat yms yms kivaa..ja hyvät asuinalueet jos osaat avittaa olis kiva:) Keskusta ja Impola on kuulemma out of question tolle avokille..muuten johonkin lähel keskustaan.

Mun lempparikahvila on Porissa ollut Fossette, mutta se on kokenut kovia hinnannostoja enkä lämpene sille enää kauheasti:(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat