Alehulinat alkoivat toki monessa paikassa jo ennen joulua, mutta hyvin ehtii vieläkin löytämään edullisia aletuotteita ainakin nettikauppojen valikoimista. Koska laukut mahtuvat aina, kokosin tähän postaukseen muutaman omasta mielestäni kiintoisan näköisen edullisen nahkaveskan.

 vagabond4

Olen kovasti tykännyt kesällä Tukholmasta ostamastani Vagabondin pienestä olkalaukusta eikä varmasti tule yllätyksenä, että myös nämä nettikaupan ale-osastolta bongaamani yksinkertaiset laukut ja kassit miellyttävät silmääni. Musta, kaiken kanssa yhteen sopivat mustat nahkalaukut parissa eri koossa kuuluvat ainakin omalla kohdallani kategoriaan 'must have', ja jos joku on samaa mieltä, mutta sopiva veska vielä puuttuu, niin kannattaa tarkastaa esimerkiksi Vagabondin ale. Jos en jo omistaisi montaa niin kovin ihanaa laukkua, niin voisin vakavasti harkita esimerkiksi tuota vasemman yläkulman pientä karvapintaista laukkua, joka on nyt -30% alennuksessa.

vagabond3

Campadrella on vielä maanantai-aamuun saakka meneillään alennuskamppis Carla Ferreri-merkkisistä nahkalaukuista. Noita samoja laukkuja on ollut Campadrella tarjolla muutaman kerran aiemminkin ja itselläni on kerta toisensa jälkeen jostain tuntemattomasta syystä osunut silmiin punainen versio tuosta vasemman yläkulman tikkilaukusta. Onnekseni sitä väriä ei nyt kuitenkaan näkynyt valikoimissa. Huh! :D

Tuo alanurkan taitettava clutch puolestaan on tyyliltään juuri sellainen joita omistaisin mielelläni lähes jokaisessa omaan vaatekaappiini sopivassa sävyssä. Ne irtoavat nyt normaalin 179 € hintansa sijaan sata euroa edullisemmin (79 €). Noiden tikkilaukkujen hinnat nyt Campadrella puolestaan 129-139 € (norm. 299-339 €).

Tästä linkistä voit halutessasi liittyä Campadrelle ns. minun ystävänäni!

Matkaan nyt sunnuntaina takaisin kotiin täältä Kainuusta, joten jospa täällä blogissakin päästään vihdoin takaisin kiinni arkeen tämän joulun ja muiden juhlapyhien lomamoodin aiheuttaman kooman jälkeen!

Kommentit (1)

2/1 | 

Onpas ihania. Olen yrittänyt pysytellä kaukana näistä alevinkki-jutuista (ihan säästämismielessä), mutta sorruinpa taas kurkkimaan... Tuo punainen olisi kyllä aikamoinen herkku! Mitähän kaikkea ne saiskaan mulle myytyä kun keksisivät vaihtaa tuotteen väriksi punaisen, huoh.

Salla / http://happy-heels.blogspot.fi/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat