Itsestä tuntuu aina niin hassulta miten tämä bloggaaminen tuntuu olevan edelleen sellainen aihe josta jaksetaan kirjoittaa lehtijuttuja. Siis ihan sellaisia aika yleisellä tasolla "toi tyyppi kirjoittaa blogia" -henkisiä artikkeleita.

Minuakin on haluttu tänä kesänä haastatella paikallislehtiin niin täällä Porissa kuin koti-Kainuussakin. Mutta ei mulla mitään tietenkään sitä vastaan ole, että juttuja tehdään, ihan mielelläni olen haastatteluihin yleensä suostunut.

Harmittaa oikeastaan, että viime muuton yhteydessä heitin vahingossa muutamat sellaiset lehdet menemään, missä oli itse mukana. Minulla ei nyt ole tallessa esimekiksi sitä Trendiä -jonka farkkujutussa poseerasin naama myrtsinä, kun kuvaaja ei antanut minkäänlaisia ohjeita enkä tajunnut hänen vielä oikeasti edes kuvaavan. :D

Tuon surullinen buldoggi -kuvan juttuineen haluaisin ehdottomasti jostain metsästää. Onko kenelläkään tallessa tuollaista Trendiä ja haluaisi siitä luopua? 2011 syksy olisiko ollut kyseessä... tarkkaa kuukautta en muista.

Viime syksyn Naked Truthin sivuaaltoina ilmestyneet lehtijutut onneksi muistin kerätä talteen. Onhan se nyt hienoa, että oma todella karu näppynaamakuva on koristanut sivua useammassakin aviisissa ja puolustanut paikkaansa iltapäivälehden verkkosivuilla Huippumalli haussa -voittajan vierellä. Ai että. :D

Mutta se niistä vanhoista jutuista, voisin tähän väliin linkata uusimman joka ilmestyi viime perjantain Porilaine -lehdessä.

porilaine

Mä olen niin ylpeä tuosta mun jo lähes kuolemattomaksi muodostuneesta sloganistani, joka kelpasi tällä kertaa jopa otsikoksi asti. Uudessa blogissa ajattelin sisällyttää tuon asennettani kuvaavan lausahduksen näkyvästi jo banneriin. :D

Tuo viime viikon Porilaine on luettavissa TÄÄLLÄ ja meikäläisen voi bongata sivulta 8.

Kahden päivän vakavan peiton alla  -masistelun jälkeen onnistuin vihdoin tänään kömpimään kolostani ja tekemään monta tärkeää kohtaa valtavalta to do -listaltani. Loppuviikostakaan ei hommaa puutu.. vuorossa olisi muutamien hääkuvausten lisäksi jälleen kerran paskamainen homma nimeltä portfolio, sillä ammattitutkinnon viimeinen näyttö kummittelee muutaman viikon päästä.

Kuvakavalkadin lisäksi tekemistä odottavat myös hervottomat kirjalliset tehtävät samaa hemmetin näyttöä varten. Mä olin ajatellut ettei ole mitään paskamaisempaa kuin portfolioiden kasaus, mutta nämä omaa työtä ja ammatillisia tavotteita ja suunnitelmia syväluotaavat kirjalliset tehtävät todellakin ovat sitä. Yääk ja plääh. Lähettäkää opintojen loppuunsaattamisenergiaa!!!

Kommentit (10)

nasu86
11/10 | 

tuo oli kiva haastattelu :) mulla saattaa olla vielä 2011 trendi lehtiä tartteepa tarkistaa jos löydän sen :)tsemppiä portfolion tekoon!

MiuMiu
12/10 | 

Ota yhteyttä suoraan lehden toimitukseen esim. toimitussihteerille, ne lähettävät sen sinulle suoraan.

hihi
13/10 | 

Tuo on kyllä aivan mahtava slogan, itselläni vaihtelee turvotus kortisonilääkkityksen takia, välillä on vaatteet omituisen välijiä välillä taas ihmeellisesti kiristävät. Mutta kengät, ne mahtuu aina! Ellei sitten joskus tule niin paha turvotus ettei kengätkään mahdu, mutta laukut mahtuu silloinkin :D

14/10 | 

Täytyyin käydä penkomassa paperikori ja etsiä lehti, jota en muuten ole tainnut koskaan lukea! Porilainen kun ilmestyy aika laajalti täällä Satakunnassa, mutta kun ei ole porilainen, ei lehteäkään oikein koe omakseen. :)

Ihana slogan - asennetta!

18/10 | 

Ei ollut syyskuu 2011 ja voi jehna että nyt jää kaivelemaan, että mikä numero se sitten on :D Selasin nopeasti läpi kesäkuu-joulukuu 2011 numerot, mutta ei ainakaan siinä osunut sinö silmään :)

Anni
19/10 | 

Mä keräsin pari viikkoa sitten hirveän määrän Trendejä heittääkseni ne paperinkeräykseen mutten ole tietenkään vielä toimertunut. Onneksi en! Voin katsoa löydänkö tuota juttua.

Ansku
20/10 | 

Näin tuon jutun lehdessä. Sä näytät erittäin hyvältä ja niin tyylikkäältä! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram