Vinkkasin jo aiemmin Peter Hahnin edullisista ja ihaniksi havaitsemistani kashmirneuletakeista ja nyt olisi vuorossa toinen tärppi koskien kohtuuhintaisia kashmirneuleita. Vaikka lehdet ja blogit alkavatkin jo pullistella kevätmuotia, niin ainakin joidenkin sääennusteiden mukaan kylmiä kelejä piisaa nyt alkuvuodesta vielä melkoisesti, joten pakkasen puremilta suojaavia neuleihanuuksia tarvitaan edelleen.

Itse luotan pakkasilla yleensä parin ohuen neulekerroksen voimaan. Kolmenkymmenen miinusasteen keleillä esimerkiksi yhdistelmä villaneulemekko ja kashmirneuletakki ovat mitä loistavin lämmittäjä.

Pari talvea sitten bongasin hyvän valikoiman kohtuuhintaisia kashmirneuleita varsin yllättävältä taholta, nimittäin Ellokselta.

kashmirneuleet ellos

Ranskalaisen La Redouten pehmeiden kashmirneuleiden hinnat vaihtelevat mallista riippuen n. 100-180 € välillä ja malli- ja värivalikoima on varsin kiitettävä.

Lyhyt perus neuletakkiirtoaa satasella, samoin o-aukkoinen peruspusero. Hintahaarukan kalliimpaan sijoittuu mm. tuo kollaasin oikean alareunan valuvalinjainen neuletakki 159 € hinnallaan. Itselläni on ollut juuri tuo musta neule ahkerassa käytössä nyt pari talvea ja kainaloihin kuluneiden parin pikkureiän (jotka mun mamma jo hienosti paikkasi) lisäksi neule on pysynyt todella hyvässä kunnossa, eli olen ollut laatuun varsin tyytyväinen.

Elloksella on usein erilaisia tarjouksia joilla saa tilauksen kalleimmasta tuotteista esimerkiksi -30 % tai -40% alennuksen. Riittävän ajan kun malttaa odotella, niin sattuupa kohdalle välillä -50% alekoodeja. Itse olen hankkinut omat neuletakkini (minulla on tuo sama neule myös ruskeana) juurikin noiden alennuskoodien avulla jolloin hinnat ovat olleet oikeasti jo edullisia. Mammankin kashmirkokoelmaan kartutettiin viime vuonna tuolla minun suosikkineuleellani ja häneltäkin (varsinaiselta neuleasiantuntijalta) tuli hyväksyvä arvio.

Noiden La Redouten tuotteiden lisäksi 100% kashmiria löytyy myös muutaman neuleen verran Elloksen omasta mallistosta. Esimerkiksi tämä lyhythihainen neulepusero irtoaa hintaan 59 €. Mutta noista ei itselläni ole toistaiseksi kokemusta ovatko millaista kashmiria.

Jos siis kashmirin pehmeys kiinnostaa, mutta hinnat yleensä hirvittää, niin suosittelen kokeilemaan noita La Redouten neuleita. Valikoimaan voi tutustua TÄÄLTÄ. Huom! Tuo linkki vie vain "redoute + kashmiria" haun tuloksiin. Siinä on siis seassa muitakin tuotteita kuin noita 100% kashmirneuleita.

Kommentit (3)

Sofia
4/3 | 

Hei! Kiitos vinkeistäsi, näitä on aina mukava lukea :) Samaan hengenvetoon joudun valitettavasti toteamaan, että ostin viime talvena kyseisen merkin cashmere-takin Ellokselta ja laatu oli aivan uskomattoman huonoa. Takki on purkautunut lähes kaikista saumoista ja pinta meni nuhruisaksi nopeasti. En siis pessyt takkia, ainoastaan tuuletin. Voihan olla, että kyseessä oli maanantaikappale, mutta heads up, että tuolla hinnalla voisi saada parempaakin laatua (eri matskuissa).

Jools
6/3 | 

Kiitos vinkistä! Elloksella näyttäisi lisäksi olevan tarjous, joka antaa 30% alennusta kalleimmasta tilaamastasi tuotteesta ja näkyisi koskevan noita neuleitakin. Tuolla alella paita irtoaa jo todella hyvään hintaan. Varsinkin tuo "lörppä"kauluksinen neule on ihana!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram