Meneillään on monta niin kivaa kilpailua, että vinkkaanpa niistä nyt kaikista kerralla.

Meidän kenkähaaste vetelee ainakin Iinan mukaan viimeisiä hetkiään (mä en vieläkään myönnä, että mulla olis kovinkaan hankalaa :D), joten lopunaikojen kunniaksi pistetiin pystyyn vielä kolmas giveaway.

Kuvankaappaus 2013-12-5 kello 14.16.32

Tällä kertaa yhteistyökumppaninamme toimii Zalando ja arvommekin yhdelle onnekkaalle 200 € arvoisen lahjakortin Zalandoon. Koeta onneasi kenkähaasteen kamppissivulla!

arctips4

Osa teistä ehkä jo Arctips-arvonnan bongasikin aiemmasta postauksestani, mutta mikäli et vielä ole osallistunut kauniiden huopalapikkaiden arvontaan, niin vielä ehtii. Äänestä suosikkituunaustasi ja osallistu Arctipsien arvontaan TÄÄLLÄ!

Lumi-Giveaway-1

Suomalaisen muodin kuulumisiin keskittyvällä Fashion Flash Finland -sivustolla arvotaan ennen joulua yhteensä kuusi kotimaista designer tuotetta. Mikäli LUMIn kaunis Irina Saddle Bag kiinnostaa, niin osallistu sen arvontaa TÄÄLLÄ! Ja kun tykkäilet Fashion Flash Finlandista facebookissa, saat kätevästi tiedon myös jäljellä olevista neljästä muusta kilpailusta.

Kuvankaappaus 2013-12-5 kello 14.38.40

Kannattaa seurailla myös Re:fashionin joulukalenteria, sillä myös siellä on luvassa kivoja kilpailuja ja paljon jouluisia vinkkejä, reseptejä ja muuta joulumielen nostatusta!

Kommentit (2)

HappyEnd
3/2 | 

Kiitos muistutuksista! Koitin osallistua noiden huopalapikkaiden arvontaan, mutta en jostain syystä onnistunut pääsemään äänestämään mitään, missähän lie vika??

4/2 | 

niiden kuvien alla on pienet Facebook-tykkäys -nappulat. Eli tuohon kilpailuun osallistuakseen täytyy olla FB-tili, silloin kyllä pitäisi nappulat näkyä. Ja omasta suosikista tykättyään avautuu yhteystietolomake.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat