Päivitin tänään Instagramiin kuvat ennen ja jälkeen aamuisen kampaajakäynnin ja siellä tulikin sitten kommenttia, että olisi kiva, jos voisin tehdä tänne blogiin hieman kollaasia parin viime vuoden tukkatyyleistäni. No, kerrankin kuulkaa tartuin heti toimeen ja tässä olisi nyt kerrankin joku lukijan toive toteutettuna.

Keräilin mukaan tukkakuvia vuosilta 2011-2013. Itsestä tuntuu, että ainahan se reuhka näyttää samalta, mutta kyllä tämä on ehtinyt melko monenlainen tässä reilun parin vuoden sisälläkin olla. Mutta on se kyllä niin, että aika samat jutut mulla tässä kiertää vuodesta toiseen. Välillä on kauttaaltaan lyhyttä, toisinaan on sivut lyhyet ja päällä mittaa, väri vaihtelee erilaisissa ruskean sävyissä ja suurimman osan ajasta tukka on ylikasvanut ja laittamaton ja verhoan sen päähineisiin. :D

Mutta tässä niitä kuvia viime vuosilta!

 tukkahommia_2011

2011 oli selkeästi lyhyeksi ajeltujen sivujen aikakautta ja täytyy sanoa, että sivusiili kävi kyllä mielessä nytkin, kun Maikun tuoliin astelin, mutta jätin nyt vielä toistiseksi toteuttamatta. Tykkään hirveästi tuosta tummasta ja taaksepäin kammatusta reuhkasta kera lyhyiden sivujen mikä näkyy noissa aurinkolasikuvissa!

tukkahommia_2012

2012 puolestaa olen vetänyt pitkän aikaa mallilla joka on ollut päältäkin aiemman vuoden malleja lyhyempi. Nämä ehkä huonoimmin itselleni passaavia malleja, koska posket ja roikkuva kaksoisleuka ja yleensäkin koko pään pallomaisuus korostuvat kun tukkaa on päällä melko vähän.

Mutta siitä huolimatta, että naamaani imartelevampiakin leikkauksia löytyy, niin silti aina tasaisin väliajoin tulee tarve vetäistä mahdollisimman paljon karvaa pois Se tunne iskee usein tuollaisen oikean alalaidan kuvan mukaisen tilanteen jälkeen. Loppuvunna 2012 on nimittäin tukkaa ollut pääsä aivan helvetisti liikaa ja tuohon kuvaan on juuri joku kampaaja koittanut epätoivolla pöyhiä sen reuhkan hiuspuuterin ja lakan avulla pöyhkeäksi. Yäks.

tukkahistoria_2013

Tänä vuonna olen vetelehtinyt ihan ennätyspitkän ajan jaksamatta olla kiinnostunut kuontalostani ja edellisestä kampaamokäynnistä olikin Instagram-kuvien mukaan ehtinyt kulua 20 viikkoa! Huhhuh.

No, kyllä siinä välissä siskontyttö kerran vähän siisti ja lyhenteli kauttaaltaan, mutta sekin tapahtui jo kesäkuun lopulla. Nyt siis viimeiset kolme kuukautt annoin hiusten vain kasvaa.

Suunta on kuitenkin selkeästi ollut useasti poissa kasvoilta lukuunottamatta noita hetkiä, kun kokonaisuus on ollut vielä melko lyhyt.

tukkahistoria_hatut_2013

Laiskuuden ja siitä seuranneen törkeän rumasti ylikasvaneen ja hiostavan kuuman karvakasan vuoksi todellisuus onkin ollut tukkarintamalla viimeisen puolen vuoden ajan usein tämän viimeisen kollaasin mukainen. :D

Nykyinen frisyyri pääsee esittelyyn heti huomenna!

Kommentit (12)

Niina
1/12 | 

Moi Veera! Siirryttyäsi uuteen blogialustaan,

näyttää lähes kaikki kuvat litistyneiltä.

Itse luen blogiasi aina iphonella tai ipadilla.

Ajattelin laittaa palautetta, koska upeat kuvat kärsivät efektistä.

joo, olen asiasta pistänyt viestiä meidän sivuston tekniselle tuelle ja asiaa selvitetään. Mutta kyseessä voi siis olla se, että sivustoa ei ole vielä optimoitu mobiililaitteille. Mutta en osaa nyt asiaan vielä varmaa syytä sanoa.

nasu86
2/12 | 

mulla on tällä hetkellä juurikin tuota 2011 mallia oleva kuontalo :) itse tykkään kovin mutta nuo perheeni/sukuni miehet eivät olleet kovinkaan haltioissaan...:D ihan sama! tää oli kiva postaus!

Marjut

Mulla myös on tuo 2011 mallia oleva kuontalo ja tykkään siitä niin kovasti, että en välitä pätkääkään siitä ettei minunkaan "elämäni miehet" sitä ymmärrä =)

3/12 | 

Mulla taas useat kuvat näyttää hieman venytetyiltä ja omituisilta. Käyn lukemassa ihan koneelta ja selaimena on Firefox.

Tukka on meikäläiselle yleensä sellanen, että jos se on huonosti niin sitten kaikki on huonosti :D Mustakin tuntuu että oon jumittanu tässä samassa jo piiiiitkän aikaa, mutta kyllä sitä vaihteluakin on ollut.

Voisit tehä muuten päähineistä ja /tai tukkahärpäkkeistä juttua. Äsken pengoin koreja inventoidakseni surkean päähinetilanteeni, en vain osaa käyttää niitä!

tota kuvien venymishommaa selvitellään ja pitöää katsoa jos laitetaan noista toimimattomuusjutuista ihan jotain gallupiakin pystyyn. Hyvä että kerrotte kaikki viat niin jos päästäis syiden jäljille.

Päähärpäkepostausidea on hyvä! Mulla niitä tosiaan riittää, joten minäpä pistän kuvauslistalle. :)

Marjukka
4/12 | 

Tykkään kovasti tuosta vuoden 2011 mallista, sopii hyvin kasvoillesi, ja kampauksessa on mukavasti särmää!

5/12 | 

Tuo vuoden -11 malli jossa sulla on kuparin värinen paita päällä on mun suosikki :) Ja tämän vuoden pidempi malli tulee hyvänä kakkosena! Pitää itsekin kokeilla nostaa etureuhake päälaelle eikä aina jättää sitä liimaantumaan poskea vasten! :D

hannamaria

http://hannamariav.blogspot.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram