Karvaliivi puettuna nahkarotsin päälle  oli vähän turhan muhkea setti mun makuuni ja vei miehenkin ajatukset Rölli -elokuvaan, mutta tämä eilisen päivän asu saikin mut sit jo tykästymään tohon pörrökasaan melkoisesti lisää. Jätin liivin vaihtoehtoisesti rotsin alle ja ilmehän muuttui ihan täysin. Vielä hieman korkoa jalkaan, niin kokonaisuudesta tuli huomattavasti eka kokeilua keveämpi ja naisellisempi.

Karvareuhkakin hieman rauhoittui, kun pohjana oli pelkkää mustaa. Parhaalta liivi mielestäni kuitenkin näyttää ihan vain rotsin alta kurkistaessaan. Sillä tavalla liivi taitaa päästäkin nyt kevättalven aikana käyttöön useamminkin, sillä sen ansiosta nahkarotsia ei tarvitse pantata naulakossa odottamassa kevättä. 

Toi mun sotkunutturakin tuntuu passaavan karvahässäkän kanssa yhteen paremmin kuin hyvin. 

housut-HM Mama/neule-La Redoute, Ellos/nahkarotsi ja karvaliivi-Junarose (saatu)

Tämän asun myötä löysin sisältäni melkoisesti lisää lämpimiä tunteita tuota aluksi epäilyksiä aiheuttanutta "ryijyä" kohtaan. Hetken jo ehdin miettiä voisinko lähteä viikonlpun Köpis-reissullekin liivi & rotsi -yhdistelmällä, mutta taitaa silti olla monikäyttöisempää ja järkevämpää kiskoa päälle ihan perus villakangastakki. 

 

 

Kommentit (6)

Jenn1n
7/6 | 

Voisitko mitenkään metsästää mullekin jonkinlaisen tyylin? :D

Veera
Liittynyt2.9.2015
8/6 | 

On hirmuisen raskasta jo tämä itselle metsästäminen! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
9/6 | 

Mun mielestä tuo liivi saa sut näyttämään hirveesti isommalta mitä oletkaan. Ei oo yhtään mun makuun ainakaan. Yleensä sulle sun vaatteet sopii, mut tämä vaan ei. Ei kyllä varmaan sovi kellekkään.

Veera
Liittynyt2.9.2015
10/6 | 

Mä itse ehdin jo päästä ton ajatuksen yli, siis että mua ei enää häiritse se että vaate isontaa. Niinhän tollaset paksut pörröset asiat tuppaa tekemään kaikille. Tarviiko sitä joka päivä niin saman kokoiselta näyttää. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
11/6 | 

Jos tuo karva olisi noiden nahkaliivien niin näyttäisi siltä kuin olisi yläkuvassa olisi kokovartalo pimpero, mitäköhän tuo  pää markkeerais.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram