Tää asia nousi esille yhdessä fb-keskustelussa ja aattelin, että pakko jakaa tämä yksi elämäni suurimmista ylpeyden aiheista ja saavutuksista teidänkin kanssanne.

Google-haulla "kananpersetukka" mä pidän sekä paalupaikkaa, että kakkossijaa! I've never felt this proud.

Kohtuullisesti naurattaa myös tuo kolmantena tuleva Fobba-meemikuva. Se sanoo kaiken olennaisen tuosta otsikon tukkatyylistä. :D

Ei mulla muuta tänään.

Kommentit (3)

Johanna
4/3 | 

Ou mai kaad! :D :D :D Ihana kun sua on pidetty ihan esimerkkinä vauviksella! Tuo tukkatyyli on sellanen josta oon vannottanu mun ystävää, että sitten kun oon neli-viiskymppinen, niin pidä huoli että en leikkaa kananpersetukkaa pinkillä vauhtiraidalla. Että mulle PITÄÄ sanoa, että hell no, et leikkaa vaikka kuinka kampaaja sanois, että se on ihanasti nuorentava leikkaus.

Veera
Liittynyt2.9.2015
5/3 | 

juu täytyy toivoo, ettei tähän enää koskaan hurahda. Mutta en mä silti mitenkään kadu, että nuorena oli kananperse, muistan lukioaikana olleeni kaverini kanssa todellinen edelläkävijä kyseisen kampauksen kanssa ja sitä alkoi sitten myöhemmin näkymään yleisemminkin. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Anu
6/3 | 

Pakko kertoa: Törmäsin jossain nettikeskustelussa käsitteeseen kananpersetukka ja koska se ei sanonut mitään, piti googlailla. Lievästi hihitytti kun ruutuun lävähdit sinä. Aktiivinen blogisi seuraaja siis olen. Ja myös ex.kananpersetukkainen, oi niitä aikoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram