Se on kuulkaa kevät nyt! Mä nimittäin oon ekaa päivää liikkeellä ilman sukkia. Ihan vaan lahkeet käärittynä ja nilkat kananlihalla mennään.

Mistään ei herää kevätfiilikset niin tehokkaasti kuin sukkien jättämisestä vaatekaapin laatikkoon.

Vieläkö te hikoilette saappaissa vai joko on ballerinat kaivettu talviteloilta?

Postauksen kuvassa kevätkinttujeni lisäksi Sovituskopin juontajaparini Emma-Kaisa! Sovituskopin voi kuunnella tänään klo 18 osoitteessa eazy101.fi!

Kommentit (10)

11/10 | 

Hui!

Minä löntsyttelen menemään kumppareissa, muissa ei tuohon sohjoon ole asiaa! Mutta minä olenkin täällä susirajan tällä puolella ;)

12/10 | 

Ballerinat on kyllä niiiin kevään merkki! Ja sukkien pois jättäminen tietty... :)

13/10 | 

En oo viel balleriinoilla uskaltaunu ulos mut enköhän mä kohta ku ilmat lämpenee ja lumet sulaa enemmän :) ja onne tost palkinnost :))

14/10 | 

Kun tästä vielä muutaman asteen säät lämpenee niin eiköhän sitä itsekin ballerinoissa uskalla ulos =)

Maikki
15/10 | 

Ei vielä mennä kevätkengissä ! :D

Ei vaan, itse taidan mennä vuoden ympäri viime syksynä ostettujan maiharien kanssa. Ne ovat kuin hansikas jalalleni, huomaamattomat, tukevat ja kaikkea muuta :)

16/10 | 

Täällä Rovaniemellä ei olisi vieä mitään asiaa uloa ballerinoissa, tälläkin hetkellä sataa lunta. Päivisin sentään mennään jo plussalle ja Converseissa sentään on jo muutamanan päivänä pysyny pystyssä. Mutta villakangastakki pysyy vielä päällä!

Buy Cold Sore Herpes Treatment
17/10 | 

I have read a few of the articles on your website now, and I really like your style of blogging. I especially like your post ( Kananlihalla ) very much. I added it to my favorites blog site list and will be checking back soon. I've seen many blogs but none were like yours.. Thanks for giving around. Cheers :)

Misu
18/10 | 

Aiheen vierestä: esittelit nahkaista baggu-laukkua. Katsoin niitä katokon verkkokaupasta mutten ole missään kuvassa nähnyt tätä laukkua kannettavan olalla...en löytänyt katokon kuvistakaan sellaista kuvaa. Voisitko postata omasta laukustasi jonkun asun ohella niin että tosiaan kannat sitä olalla (pakollinen ominaisuus käytännön kannalta...mun mielestä :) ).

Joo ja kyllä ballerinat on kevään merkki :)

19/10 | 

Nii sitä vaa bloggaillaa ku pitäis töitä tehdä! Ps. Oksennan mun hiuksille.

arjamaaria
20/10 | 

Oli pakko heittää legginsit pois housujen alta kun hikoilin niin töissä. Eli heitetty on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat